Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…

0 σχόλια Share:

 

 

Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη από την μουφτεία Ξάνθης για 150 μαθητές

Η μουφτεία Ξάνθης οργάνωσε ταξίδι για 150 παιδιά στην Κωνσταντινούπολη. Στην διοργάνωση αυτή της μουφτείας Ξάνθης, μετείχαν 100 παιδιά από τον νομό Ξάνθης και 50 παιδιά ομογενών από την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Επί τρεις μέρες η ομάδα των παιδιών επισκέφτηκαν τα ιστορικά και τουριστικά μέρη στην Κωνσταντινούπολη, το τζαμί Σουλταναχμέτ, το παλάτι Τόπκαπί,  το μουσείο Πανόραμ-1453, το Minyatürk και το Πολεμικό μουσείο.

Η ομάδα των μαθητών που συνοδευόταν από τους θρησκευτικούς λειτουργούς της μουφτείας Ξάνθης, Μπουλέντ Χατζή Σαλίχ,  Χαμντί Μπεκίρ, Μουσά Τσολάκ, Χασάν Χατζηχασάν, Χασάν Χατζηχουσείν, Γιλντίζ  Ουζούν και Χαφιζέ Καρασαλίχ, συναντήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Νετσμετίν Χουσείν  και με άλλα στελέχη του BTTDD. H ομάδα αυτή που από την δυτική Θράκη, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφτηκε και το δημαρχείο του Σουλτάνγκαζί.

………………………….

http://gundemgazetesi.com/trakyahaber/detay/4348

26/4/2018

 

Σχ:  Είναι η γνωστή εκδρομή για την οποία είχαμε κάνει ανάρτηση πριν από λίγες μέρες. Η διαφορά σε αυτό το δημοσίευμα είναι πως για κάποιο λόγο, δίνονται και τα ονόματα των ιμάμηδων του Μέτε που μετείχαν στην εκδρομή.

Σε αντίστοιχη περίπτωση αν στην θέση της Ελλάδας βρισκόταν η Τουρκία να σας πούμε εκ πείρας πως θα αντιδρούσε εκείνη. Σε αυτούς τους 5 θα έκαμνε έλεγχο κάθε ελεγκτικη υπηρεσία του δημοσίου. Εφορία, πολεοδομία, γεωργικές υπηρεσίες κ.α. Έτσι η Τουρκία θα τους έδινε να καταλάβουν πως όταν εξυπηρετούν συμφέροντα εχθρικής χώρας θα πληρώνουν και το αντιστοιχο τίμημα. Αυτό πιστεύουμε πως θα έπραττε η Τουρκία.  

Η Ελλάδα βέβαια του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τους εμπόρους ναρκωτικών πέριξ της Νομικής σχολής Αθηνών, σιγά μην αντιμετωπίσει την τουρκική πολιτική στην Θράκη…

Όλα στον αυτόματο πιλότο…

Σχετικά άρθρα :

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΕΞ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ (!) ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

Τουρκικά αιτήματα στην …Ημαθία!

 

 

 

 

 

Previous Article

ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ–Κ. Καραΐσκος (βίντεο)

Next Article

ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ) Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elit. et, leo. venenatis, dapibus odio neque. Donec non in