Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ

No Comments Share:

Εφ. Μιλλέτ –Ελληνικής Θράκης 18-8-2011

Αρθρογράφος Τζεγκίζ Ομέρ

……………..

Το κράτος την περασμένη εβδομάδα κατά παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της συνθήκης της Λοζάνης ανακοίνωσε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως πως δόθηκε παράταση στην θητεία των διορισμένων μουφτήδων. Ακολούθως άρχισαν να κυκλοφορούνε διάφορα κουτσομπολιά στην κοινή γνώμη. Άρχισε να λέγεται ¨μήπως το κράτος κάνει πάλι τα ίδια ;¨. Ο κόσμος μας βίωσε μια απογοήτευση. Ο κόσμος δίκαια άρχισε να αναρωτιέται ¨Πάλι ματαιώθηκαν οι προσπάθειες επίλυσης ανάμεσα στα δύο κράτη ;¨. 

Εγώ μετά από επαφές που είχα με τους βουλευτές και άλλους πολιτικούς αξιωματούχους και αρμόδιους ησύχασα σχετικά με αυτό το θέμα. Διότι έμαθα πως τα δύο κράτη συνεχίζουν να έχουν την ίδια θέληση για την επίλυση των μειονοτικών θεμάτων και συνεχίζουν τις προσπάθειες τους. Η παράταση της θητείας των διορισμένων μουφτήδων είναι απλά μια αναγκαία τυπική διαδικασία. Διότι η λειτουργία των κρατών στηρίζεται στην συνέχεια…Μέχρι να προκύψει μια νέα κατάσταση συνεχίζεται η παρούσα κατάσταση.

…………….

Σχόλιο : Μήπως θα έπρεπε και οι Έλληνες βουλευτές της Θράκης να μας πούνε τι είδους παζάρια γίνονται π.χ. για τους μουφτήδες ; Για αν εντέλει μας φορτώσουν στην Θράκη ακόμη 2-3 φερέφωνα της Άγκυρας με θρησκευτικό μανδύα, τότε δεν θα μας φταίνε φυσικά οι Τούρκοι….

 

Previous Article

ΚΡΙΣΗ ΜΕΝ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕ

Next Article

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 23,5 ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΟΥΡΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *