Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΖΕΜΑΛΗ

3 Comments Share:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Κυβέρνηση αποφάσισε πρόσφατα, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, την παύση από τα καθήκοντά μας ως θρησκευτικών λειτουργών της Μουσουλμανικής Θρησκευτικής Κοινότητας της πατρίδας μας. Τα καθήκοντά μας, που ασκούμε επί δεκαετίες, ως διακονία και όχι ως προς κατ’ εξουσιασμό των ομοθρήσκων μας, χάριν των συμφερόντων της μουσουλμανικής μειονότητας και της Πατρίδας μας. Πρόκειται για ιστορικά πρωτόγνωρη ενέργεια, η οποία θέτει σε σοβαρή διακινδύνευση τα εθνικά συμφέροντα στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, ενώ παράλληλα παραβιάζει, κατά την άποψή μας, ευθέως τη θρησκευτική ελευθερία της Μουσουλμανικής Θρησκευτικής Κοινότητας. Η καθαίρεσή μας αποτελεί, δίχως αμφιβολία, προϊόν διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης με την ηγεσία της γειτονικής χώρας και αποτελεί απαράδεκτο συμβιβασμό που υπονομεύει το εθνικό συμφέρον.

Τις πολιτικά και θρησκευτικά ανεπίτρεπτες αυτές αποφάσεις για την απόλυσή μας αναγκαστήκαμε να προσβάλουμε, μέσω ειδικευμένης στα αντικείμενα αυτά Δικηγορικής Εταιρείας, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας με άσκηση αιτήσεων ακυρώσεως. Είμαστε εξάλλου υποχρεωμένοι να αναδείξουμε το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεδομένου ότι η παύση μας προσβάλλει, επιπλέον, κατά την ορθότερη άποψη, το ενωσιακό δίκαιο και κυρίως την Οδηγία 2000/78/ΕΚ για την ίση μεταχείριση στην απασχόληση και την εργασία.

 

Κομοτηνή, 12 Σεπτεμβρίου 2018

 

Ο Μουφτής Κομοτηνής                                                     Ο Μουφτής Ξάνθης

ΜΕΤΣΟ ΤΖΕΜΑΛΗ                                                ΜΕΜΕΤ ΕΜΙΝ ΣΙΝΙΚΟΓΟΥ

Previous Article

6 ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ !

Next Article

OI ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

3 Comments

  1. Καιρός να βγαίνουν στην φόρα όλα σιγά σιγά. Αφού οι σοφολογιότατοι αρχισαν και κινητοποιούνται χωρίς να ζητάνε άδειες από κανέναν Αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει να γίνει…Απλά ας μας πουν λίγο και με ποια κριτήρια τοποθετήθηκαν οι τοποτηρητές που αναπληρωσαν τον σοφολογιότατο μουφτη Κομοτηνής και τον σοφολογιότατο μουφτή Ξάνθης; και ειδικά Αυτός που είναι στην Ξάνθη τι σπουδές έχει κάνει; Εάν πάντως το κριτήριο για την θέση αυτή είναι να έχεις στο βιογραφικό σου μήνυση κατά του προξένου ας μας το πουν και να δείτε πόσους υποψηφίους μουφτηδες θα έχουμε. Το γεγονός δε ότι απολύουν τον σινίκογλου επειδή εκτελεί και χρέη δικαστή, και να τοποθετούν στην θέση του απόφοιτο Λυκείου για να ασκήσει χρέη δικαστή προκαλεί ντροπή …οι σοφολογιότατοι Ξάνθης και Κομοτηνής άξιζαν περισσότερο σεβασμό που δυστυχώς δεν τον είδαν…κρίμα!

    1. “Σοφολογιότατος” είναι τίτλος που στο Ισλάμ αποδίδεται ΜΟΝΟ στον Ύψιστο και ΌΧΙ σε ανθρώπους.

  2. Κακό αντί καλό κάνετε στους πρώην Μουφτήδες. Αν δικαιωθούν, ασφαλώς θα επανέλθουν και θα είναι Μουφτήδες εν ενεργεία, τώρα όμως είναι ΠΡΩΗΝ και συν/χοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *