fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΥΦΤΗ

0 σχόλια Share:
ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΥΦΤΗ

 

Ματζίρ: ¨Πλέον ο κόσμος να εκλέξει τον μουφτή του¨ !

Αζίζογλου: ¨Mην μπαίνεις στο παιχνίδι τους αδερφέ μου¨

Ο Ερκάν Αζίζογλου που υπηρετεί ως θρησκευτικός λειτουργός του Αχμέτ Μέτε στην Γλαύκη, εναντιώθηκε σε πολίτη από τον Εχίνο που ζητούσε εκλογή μουφτή, λέγοντας πως είναι ανάγκη ο Μέτε να συνεχίσει τα καθήκοντα του.

Ο Ερκάν Αζίζογλου-θρησκευτικός λειτουργός του Αχμέτ Μέτε  στον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια έγραψε πως ¨Αντί για εκλογή μουφτή, πρέπει να αναγνωριστεί ως μουφτής Ο Μέτε¨. Όταν  ένας πολίτης από τον Εχίνο του έγραψε πως ¨Πλέον ο κόσμος ας εκλέγει και τον ηγέτη του και τον μουφτή του¨, ο Αζίζογλου εναντιώθηκε στην εκλογή.

Να τα αυτά που  γράφτηκαν στα σόσιαλ μίντια, από τον Ερκάν Αζίζογλου που εναντιώνεται στην εκλογή του μουφτή και ζητά την συνέχιση της παρούσας κατάστασης

Ερκάν Αζίζογλου: Το μουφτειακό επί μήνες απασχολεί την επικαιρότητα της μειονότητας και θα την απασχολήσει κι άλλο ! Κάποιοι ελπίζουν πως θα επιλυθεί (μακάρι), ενώ άλλοι τους τρέχουν τα σάλια για να αρπάξουν θέσεις !  Οι διορισμένοι μουφτήδες λόγω ορίου ηλικίας και λόγω αδυναμίας εκτέλεσης των καθηκόντων τους  (λες και στο παρελθόν έκαναν πολλές δουλειές)  συνταξιοδοτούνται!  Και μετά ;  Θα έρθουν λέει τοποτηρητές! Με φρέσκο αίμα θα προσπαθήσουν να ζωντανέψουν το νεκρό περιβάλλον (θα θολώσουν) ! Και μετά; Μπορεί με τους τοποτηρητές οι δουλειές (αόρατες και μη γενόμενες) να συνεχιστούν, μπορεί με τον καιρό να διοριστούν νέοι ανεπαρκείς (τι Γιάννης τι Γιαννάκης δηλαδή).

Αυτό που ξεχνάνε είναι το εξής: Ο κόσμος αυτός για πολλά χρόνια τα όρνια σας τα έγραψε στο κατάλληλο σημείο και από τώρα και μετά εκεί θα γράψει και τους ηλίθιους που θα έρθουν !  Εάν υπάρχει ειλικρίνεια και πραγματικά αναζητείται η αλήθεια, αφού ούτως ή άλλως οι μουφτήδες μας είναι σαφείς σε όλα τα τζαμιά, τους αναγνωρίζουν και το θέμα κλείνει ! Τα υπόλοιπα είναι το απόλυτο χάος…

Βεντάτ Ματζίρ: Να στηθούν κάλπες σε όλα τα τζαμιά και ο κόσμος να εκλέξει τον μουφτή του

Ερκάν Αζίζογλου: Βεντάτ φίλε μου, εκλεγμένοι μουφτήδες ήδη υπάρχουν. Την ώρα που πρέπει να απασχολούμαστε με πραγματικά θέματα, δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο με λεπτομέρειες

Βεντάτ Ματζίρ: Αυτό είναι η δική σας άποψη και την σέβομαι χότζα μου, εγώ πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να εκλέγει και τον ηγέτη του και τον μουφτή του.

Ερκάν Αζίζογλου: Aδερφέ μην μπαίνεις στο παιχνίδι  αυτό, για να μην μπερδευτεί το μυαλό κανενός. Ο κόσμος εδώ και χρόνια την έχει κάνει την εκλογή του, για χρόνια την έχει κάνει την φωλιά του.

Βεντάτ Ματζίρ: Ερκάν χότζα μου σε αγαπάω με σεβασμό, το καλύτερο είναι να ακούσεις από κοντά αυτά που θα πω και πιστεύω θα με δικαιώσεις. Μην τσιμπάς σε αυτούς που χάριν της αγάπης τους για την καρέκλα στήνουν παρασκήνια και χαλάνε την ενότητα και την ομοψυχία.

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/15216-macir-artik-millet-muftusunu-secsin-azizoglu-oyuna-gelme-kardesim.html

8/8/2018

Σχ: Αυτό που εκφράζει ο Αζίζογλου είναι ξεκάθαρα η τουρκική άποψη. Και εμείς έτσι την περιμέναμε .

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όσους από την Αθήνα ονειρεύονται εκλογή μουφτή. Βρε άνθρωποι, είναι δυνατόν η Τουρκία να αποδεχτεί μια κατάσταση των μουφτειών στην Θράκη στην οποία θα έχει λιγότερη επιρροή από ότι έχει τώρα με τους ψευδομουφτήδες;  Ακούστε, η Τουρκία είναι σοβαρό κράτος και σοβαρός εχθρός. Όταν εσείς κάνατε καταλήψεις στα λύκεια, η Τουρκία έστηνε τον ιστό της στην Θράκη. Με απειλές, με χρήματα, με ταξίματα, με επιχορηγήσεις, με χίλιους μύριους τρόπους. Και περιμένετε τώρα εσείς πως επειδή θα μιλήσετε για εκλογή μουφτήδων η Τουρκία θα εγκαταλήψει αυτούς που την υπηρετούν επί δεκάδες χρόνια και θα υποταχθεί στην νέα τάξη που θέλετε να στήσετε ;  Και γιατί να δεχθεί η Τουρκία έναν οποιοδήποτε μουφτή που δεν ελέγχει άμεσα ; Γιατί να δεχθεί κάποιον που θα επηρεάζεται από το ελληνικό κράτος; Δεν θα το δεχθεί. Άρα πάλι θα φτάσουμε στο ίδιο σημείο. Συν το αρνητικό μήνυμα που περνάτε σε ανθρώπους φίλα κείμενους προς το ελληνικο κράτος….

Ευτυχώς όμως στην Αθήνα υπάρχουν δικαστές…

Previous Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Next Article

Επικίνδυνα παχνίδια στη Θράκη μας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.