Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

No Comments Share:

Ανέλαβε καθήκοντα ο Κώστας Ναλμπάντης

Ανέλαβε καθήκοντα ως διοικητής νοσοκομείου ο Κώστας Ναλμπάντης

nalbantos2

Ο διορισθείς στην διοίκηση του νοσοκομείου Κομοτηνής Κώστας Ναλμπάντης, στις 16 Δεκεμβρίου ανέλαβε καθήκοντα από το πρώην διοικητή Ηρακλή Χατζηνέστωρο.

Ο νέος διοικητής αρχικά συναντήθηκε με γιατρούς και μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου και ενημερώθηκε σχετικά με αυτό. Ο Ναλμπάντης ανέφερε πως πρώτη του δουλειά θα είναι η εξάλειψη των ελλείψεων προσωπικού που εργάζεται στις κλινικές μαζί με τους γιατρούς.

…………….

……………

Από την άλλη με περιέργεια αναμένεται ποια θα είναι η οδός που θα ακολουθήσει ο νέος διοικητής του νοσοκομείου σχετικά με την εγκύκλιο που είχε βγάλει ο πρώην  διοικητής Χατζηνέστορος με την οποία ζητούνταν οι ομιλίες ανάμεσα σε ασθενείς και γιατρούς να γίνονται μόνο στα ελληνικά.

 ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ;

Ο Κώστας Ναλμπάντης 20 μέρες πριν μιλώντας στην εφημερίδα μας για αυτό το περιστατικό στο νοσοκομείο Κομοτηνής είχε δηλώσει τα εξής : Δεν ξέρω για ποιο λόγο εμφανίστηκε ανάγκη για μια τέτοια εγκύκλιο. Ακόμη δεν έχω αναλάβει καθήκοντα διοικητή στο νοσοκομείο. Μόλις αναλάβω θα ενσκήψω στο περιστατικό και θα κοιτάξω γιατί έγινε αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας πως αυτή η απόφαση θα είναι μόνιμη. Φυσικά και ο ειδικός γιατρός πρέπει να ενημερώνεται για την κατάσταση του ασθενούς. Πρέπει να ενημερώνεται για την κατάσταση του ασθενούς .Αλλά δεν πιστεύω πως θα αποτελέσει θέμα η ομιλία συγκεκριμένης γλώσσας μεταξύ ασθενών και γιατρών. Μέχρι σήμερα δεν είχε προκύψει τέτοιο θέμα. Κανένα πρόβλημα δεν είχε εμφανιστεί. Τώρα από πού προέκυψε αυτό και εμφανίστηκε έτσι δεν μπόρεσα να καταλάβω¨

Εφ. Γκιουντέμ 18/12/2013

Σχ : Η σωστότατη εγκύκλιος του Χατζηνέστορος φυσικά και ΔΕΝ έλεγε αυτό, αλλά η εφημερίδα λέει πως έλεγε αυτό για να περιχαρακώσει το κόκκινο κοπάδι….

Previous Article

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡ

Next Article

ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *