Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

0 σχόλια Share:

H Τουρκία στην Αυστρία παρακολουθεί τους αντιπολιτευόμενους με 200 πράκτορες

58a155c70f25446a78309f81

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος Ασφαλείας του κόμματος των Πρασίνων στην Αυστρία Πέτερ Πιλζ, υποστήριξε πως ¨Η Τουρκία διαθέτει στην Αυστρία μια ομάδα 200 ατόμων-καταδοτών που βρίσκονται υπό τον συντονισμό της ΜΙΤ¨. Ο Πιλζ είπε διαθέτει σχετικά στοιχεία και ότι η ομάδα αυτή υποβάλει αναφορές στην Άγκυρα για τους αντιπολιτευόμενους. Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας ανακοίνωσε πως το περιστατικό θα ερευνηθεί.

Σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Ασφαλείας του κόμματος των Πρασίνων στην Αυστρία Πέτερ Πιλζ, υποστήριξε τα εξής: ¨ Η ΜΙΤ διαμέσου των ΑΤΙΒ (Τουρκο-Ισλαμική Ένωση Αυστρίας υπαγόμενη στην Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων), UETD (Ένωση Ευρωπαίων Τούρκων Δημοκρατών) και του MÜSİAD-Αυστρίας, ενημερώνει το κέντρο σχετικά με αυτούς που αντιπολιτεύονται το ΑΚΡ. H τουρκική κυβέρνηση ετησίως στηρίζει με 20-30 εκ. ευρώ αυτήν τη δομή. Η ΜΙΤ διαθέτει στην Αυστρία 200 πράκτορες. Οι πράκτορες αυτοί που υπάγονται στην προεδρία της Δημοκρατίας, ενημερώνουν απευθείας την Άγκυρα για τους εδώ αντιπολιτευόμενους¨.

Υπουργείο Εσωτερικών: Θα αρχίσουν διώξεις

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Χάινζ Γκρούντμποκ δήλωσε πως ¨Στην κατεύθυνση των στοιχείων που έχουμε αμέσως θα αρχίσουν αμέσως οι νόμιμες διώξεις¨.

Αναφέρεται πως μετά από τους ισχυρισμούς του Πιλζ, σε ΜΜΕ της  χώρας αναφέρθηκε πως ο πρόεδρος της ΑΤΙΒ Μ.Φατίχ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Άγκυρα. Στην ιστοσελίδα του ΑΤΙΒ, σε ανακοίνωση που έγινε στα γερμανικά, απορρίπτονται οι ισχυρισμοί του Πιλζ.  Ανακοίνωση δεν έγινε ακόμη από τους UETD και  MÜSİAD που επίσης βρίσκονται στο επίκεντρο των ισχυρισμών.

http://www.hurriyet.com.tr/turkiye-avusturyada-200-casusla-muhalifleri-izliyor-40363836

13/2/2017

Σχ: Αναρωτιόμαστε. Αυτά τα οποία υποστηρίζει ο Πιλζ είναι πιο σοβαρά από τα ανάλογα που αποκαλύφθηκαν στην Ελλάδα και μάλιστα με άμεσα εμπλεκόμενο το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή;  Εκεί θα διεξαχθούν έρευνες. Εδώ δεν μας ενοχλεί το ανάλογο και ακόμη χειρότερο ; Δηλαδή όταν έχεις στα χέρια σου επίσημο έγγραφο του τουρκικού ΥΠΕΞ που αποδεικνύει το φακέλωμα Ελλήνων πολιτών και μάλιστα ακολουθεί και η τιμωρία τους από την Τουρκία, τι άλλο περιμένεις να αποκαλυφθεί για να διαμαρτυρηθείς ;  Να σημειώσουμε πως και στην ελληνική Θράκη έγιναν αναφορές για αλληλοκαρφώματα ιμάμηδων περί Γκιουλέν, αλλά… άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί εδώ.

Previous Article

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ALPHA

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΛΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

velit, massa mi, odio nunc dolor.