Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΟΒΟΣ ΜΗΝ ¨ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΘΟΥΝ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   12/1/2018

Μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, η υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας ΜΙΤ- λέγεται πως μέσα από νόμιμους ή παράνομους τρόπους έφερε στην Τουρκία αρκετά μέλη της οργάνωσης του Γκιουλέν που ζούσαν στο εξωτερικό. Μάλιστα δημοσιεύτηκε και βίντεο από το Κόσσοβο, όπου στην μέση του δρόμου απήγαγαν έναν άνθρωπο που εργαζόταν σε σχολείο της κοινότητας Γκιουλέν.

Μάθαμε λοιπόν πως για κάποιο χρονικό διάστημα, σε μουσουλμανικά χωριά της ανατολικής Ροδόπης κάποιοι φοβόταν να πάνε ακόμη και στα χωράφια (!), διότι υπήρχε η εξής φήμη: ¨Το αυτοκίνητο της ΜΙΤ  ¨οργώνει¨ την περιοχή και ¨πακετάρει¨ μέλη της οργάνωσης Γκιουλέν και τους πάει στην Τουρκία¨…

Φυσικά και δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά το σημειώνουμε για να αντιλαμβανόμαστε τι φόβο εμπνέει το καθεστώς Ερντογάν, σε κάποιους μουσουλμάνους συντοπίτες μας.

Αλλά όταν τόσα χρόνια δεν έχει συλληφθεί ούτε ΕΝΑΣ από τους εκατοντάδες πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη, κάπου γίνεται κατανοητός αυτός ο φόβος…

Previous Article

ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ Μ.Ε.Α. ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Τον Γκιουλέν τον ίδιο να πάνε να πιάσουν τα πρακτοράκια της ΜΙΤ και όχι να κυνηγούν κάποιους αξιοθρήνητους χωριάτες της Θράκης.
    Ή μήπως είναι “συνεταιράκια” με τον Ερντογάν;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *