Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ…

No Comments Share:

Ομάδα του συλλόγου YUNTÜRK επισκέφτηκε τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ

Επιτροπή του συλλόγου YUNTÜRK (Σύλλογος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ελλάδας) στα πλαίσια της επίσκεψης της στην Ελλάδα (24 με 30 Σεπτεμβρίου 2012) και στο τμήμα που αφορά την Δυτική Θράκη επισκέφτηκαν την αιρετή μουφτεία μας στην Κομοτηνή.

Στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη, η επιτροπή με επικεφαλής τον πρόεδρο του YUNTÜRK Φερρούχ Οζκάν επισκέφτηκε τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ στο γραφείο του.

Στην επίσκεψη τέθηκαν απόψεις σχετικά με το ταξίδι που οργανώνει στην Ελλάδα ο YUNTÜRK. Ο πρόεδρος του συλλόγου ο Φερρούχ Οζκάν ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του YUNTÜRK και ο μουφτής μας του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 25/9/2012

Σχ: Ας δούμε τι δήλωνε ο κύριος Οζκάν δύο μήνες πρίν…

¨Αυτοί οι οποίοι λένε πως «οι μειονότητες στην Ελλάδα είναι εσωτερικό μας θέμα, μην ανακατεύεστε», σήμερα ανακατεύονται στα εσωτερικά της Τουρκίας και δηλώνουν πως θα καταβάλουν προσπάθειες επίλυσης σχετικά με το Πατριαρχείο και την σχολή της Χάλκης. Τους συμβουλεύουμε να ανοίξουν την συνθήκη της Αθήνας και της Λοζάννης και να την διαβάσουν. Οι Τούρκοι της Ελλάδας στην Ελλάδα και στην Δυτική Θράκη σε τι βαθμό έχουν τα δικαιώματα της μειονότητας των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη, της κοινότητας και του Πατριαρχείου ; Να ξέρουν πως εάν η νέα κυβέρνηση δεν αρχίσει να αποδίδει στους Τούρκους της Ελλάδας τα δικαιώματα τους, εμείς σαν ΜΚΟ είμαστε έτοιμοι να πράξουμε κάθε καθήκον που μας αναλογεί. Επιθυμούμε να αναφέρουμε πως μετά τις δηλώσεις του Αβραμόπουλου, πέφτουν πολύ σημαντικά καθήκοντα στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας τον κύριο Αχμέτ Νταβούτογλου. Επίσης δεν ξεχνάμε την υπόσχεση που μας έδωσε ο πρωθυπουργός μας, ο κύριος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πίσω από την Τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός¨.

 Ιστοσελίδα του συλλόγου YUNTÜRK  13/7/2012

Previous Article

Σωματείο Αντιφωνητής: Παρέδωσαν στο τουρκικό προξενείο ταμπέλα που υμνούσε τους Τούρκους κατακτητές

Next Article

ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *