Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνεργασία της Μιλλέτ-Ξάνθης με την τουρκική κρατική ΜΚΟ

0 σχόλια Share:

O Σύλλογος Πλάτανος άρχισε καμπάνια για Κουρμπάνια για την Σομαλία

Ο Σύλλογος Πλάτανος με έδρα την Ξάνθη σε συνεργασία με το ίδρυμα ανθρωπιστικής βοήθειας IHHUK, άρχισε καμπάνια για Κουρμπάνια για την Σομαλία.

Ο Αλή Ταχίρ Τζανμπάζ-κάτοικος Λονδίνου και πρόεδρος του İHHUK, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ανακοίνωσε πως θα πάει ο ίδιος στην σομαλία και θα μεταφέρει εκεί το κόστος για τα κουρμπάνια. Όπως είναι γνωστό και τα προηγούμενα χρόνια, οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είχαν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή την καμπάνια.

O Σύλλογος Πλάτανος άρχισε καμπάνια 75 ευρώ ανά Κουρμπάνι για την Σομαλία, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν και 25 ευρώ για Βοήθεια σε τρόφιαμ Μπαϊραμιού. Ο σύλλογος ανακοίνωσε πως όσοι επιθυμούν μπορούν να πληρώσουν μόνο το κόστος του κουρμπανιού που είναι 75 ευρώ, ενώ όποιοι άλλοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν 100 ευρώ Κουρμπανι+Βοήθεια Τροφίμων.

…………..

………….

http://www.milletgazetesi.gr/view.php?id=17102&fbclid=IwAR2ckrB-Ney9Z89BEodLAxhEN-kSF9M-W8yzbfo0s8hhE4hY9AZEZbeLY0k#.Xvk6y-3aG8M.facebook

23/6/2020

Σχ. : Ο σύλλογος Πλάτανος είναι ουσιαστικά η ανθελληνική εφημερίδα Μιλλέτ της Ξάνθης. Και το IHHUK, ουσιαστικά είναι το βρεταννικό παράρτημα της κρατικής τουρκικής ΜΚΟ που λέγεται ΙΗΗ. Προφανώς έτσι μπορεί και κινείται καλύτερα έχοντας και το προσωπείο της ¨ευρωπαϊκής¨ ΜΚΟ… Απλά δηλαδή η Μιλλέτ συνεργάζεται έμμεσα με το τουρκικό κράτος. Καλά δεν πέφτουμε από τα σύννεφα…

Αν μπείτε στο λινκ της είδησης έχει και τηλέφωνα για να στείλετε την οικονομική σας βοήθεια. Η Τουρκία χρειάζεται βρε την οικονομική σας βοήθεια για την προπαγάνδα της !

Previous Article

H Τουρκία ανοίγει τα ανατολικά της σύνορα για να περάσουν Πακιστανοί, Αφγανοί, Ιρανοί ……

Next Article

GNA : ¨Αν δεν υπήρχε ο Ερντογάν, ο στρατός της Λιβύης θα μας εξαφάνιζε¨… 

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

tempus Praesent felis elit. ipsum commodo ultricies sed