Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΦ.ΜΙΛΛΕΤ : ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

No Comments Share:

 

Φέρετρα τρομοκρατών αποκάλυψαν την βρώμικη συμμαχία

Συμφωνα με ειδήσεις του τύπου στην Τουρκία, την ώρα που συνεχίζεται η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας, λειτουργίες οι οποίες γίνονται σε εκκλησίες με φέρετρα μελών του YPG που είναι καλυμένα με σημαίες των ΗΠΑ, της Ελλάδας και της Αγγλίας, αποκαλύπτουν ξεκάθαρα την βρώμικη συμμαχία.

Την ώρα που η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που πραγματοποιούν στο Άφριν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις,  μπαίνει στην 225η μέρα, εντύπωση προκαλούν οι κηδείες τω εξουδετερωθέντων τρομοκρατών.

ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΉ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ιδιαίτερα οι κηδείες οι οποίες τελούνται για τους τρομοκράτες, παρουσιάζουν καθαρά την βρώμικη διεθνή στήριξη που παρέχεται στην τρομοκρατία. Σε εκκλησία έγινε λειτουργία σε φέρετρα τα οποία ήταν καλυμμένα με τις σημαίες των ΗΠΑ, της Ελλάδας και της Αγγλίας. Οι φωτογραφίες αυτές που για πρώτη φορά φανερώνουν τόσο καθαρά την βρώμικη διεθνή συμαχία, είναι από αυτές που σε κάνουν να λες ¨μα φτάνει πια¨.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=9230
14/2/2018
 
Σχ: Παρά το ότι χτες με ανάρτηση μας στην διεύθυνση    https://tourkikanea.gr/2018/02/yeniakit-7/   αποκαλύψαμε την κραυγαλέα ψευδή προπαγάνδα της εφημερίδας Γενί Ακίτ, η Μιλλέτ της Ξάνθης (για να το πούμε ευγενικά) δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και τόσο για την αλήθεια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα  15/2 να αναπαράγει αυτήν την ψευδέστατη είδηση.   

Previous Article

¨ΑΘΛΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨ ΛΕΝΕ !

Next Article

OI HΠΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟ YPG ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *