Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ¨ ΛΕΕΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !

0 σχόλια Share:

¨Η επέμβαση των χριστιανών στα τζαμιά σην Δυτική θράκη είναι σαν αυτή των σιωνιστών στο τέμενος Ακσά¨

Παρά την σφοδρή εναντίωση από την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει τα ίδια. Το υπουργείο Παιδείας θα απασχολήσει 120 ιμάμηδες/ιεροδιδασκάλους που θα επιβάλλουν την λατρεία στα ελληνικά στην τουρκομουσουλμανική κοινότητα και θα διδάξουν στα ελληνικά τις προσευχές στα σχολεία στα παιδιά της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας

……………….

H τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης επί χρόνια είναι ενάντια σε αυτό το μέτρο. Αλλά παρόλα αυτά, το κράτος είναι αποφασισμένο να εφαρμόσει την δική του μειονοτική πολιτική. Παρά τις προειδοποιήσεις από τους αιρετούς της μειονότητας, από τους συλλόγους δασκάλων και από τις ενώσεις γονέων, η παρούσα κυβέρνηση εφαρμόζει και επαυξάνει αυτήν την κρατική πρακτική που αποσκοπεί στην αφομοίωση της μειονότητας.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
Το ελληνικό κράτος και οι κυβερνήσεις την ώρα που δεν προβαίνουν ούτε στην παραμικρή εξοικονόμηση πόρων σχετικά με την επίσημη Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, επεμβαίνει στην θρησκευτική ζωή και στους θρησκευτικούς φορείς της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας Δυτικής Θράκης που βάση της Λωζάννης είναι ιδιωτικοί και αυτόνομοι. Ανεξάρτητες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προσωπικότητες με συνείδηση, αναγνωρίζουν πως αυτό το απάνθρωπο μέτρο που καταπατά την ανθρώπινη περηφάνια αποτελεί ένα ξεκάθαρο βιασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΩΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Είναι αποδεκτό πως όσο απαράδεκτο και απάνθρωπο είναι το Ισραήλ να βάζει χέρι στο τέμενος Ακσά που θεωρείται ιερό για τον μουσουλμανικό κόσμο, το ίδιο απάνθρωπο είναι και η αυθαίρετη επέμβαση τη Ελλάδας στις μουφτείες και τα τζαμιά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Σύμφωνα με την μειονότητα η νοοτροπία που επεμβαίνει στο τέμενος Ακσά δεν έχει καμία διαφορά από την νοοτροπία που επεμβαίνει σε μουφτείες και τζαμιά στην δυτική Θράκη.
……………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7847#.WYz-pbv5nB4.facebook

11/8/2017

Σχ: Και μόνο που αντιδρά έτσι η ξανθιωτικη Μιλλέτ που μισεί την Ελλάδα, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να συνεχιστεί και να επεκταθεί η εφαρμογή αυτού του νόμου. Βέβαια πάντα με ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Διότι αν κάποιος θέλει να πληρώνεται για αυτές τις θέσεις οφείλει όταν κενώνεται θέση ιμάμη να αποδέχεται τον διορισμό από τον νόμιμο μουφτή. Και όχι να φοβάται την αντίδραση του προξενείου. Καλά είναι να υπάρχουν αυτοί οι ιεροδιδάσκαλοι αλλά να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

Από ¨μπουγάδες¨ δεν έχουμε ανάγκη…    

Previous Article

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Next Article

11 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *