Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΕΤ

0 σχόλια Share:

Η εφημερίδα Μιλλέτ συνάντησε ξανά τους αναγνώστες της

milletlogo

Η εφημερίδα Μιλλέτ που είχε σταματήσει να εκδίδεται λόγω πολιτικών και οικονομικών πιέσεων, συναντά ξανά τους αναγνώστες της με το υπ.αρ 383 φύλο της.

Η εφημερίδα Μιλλέτ που είχε υποχρεωθεί να σταματήσει να εκδίδεται λόγω πολιτικών και οικονομικών πιέσεων, μετά από ένα διάλλειμα 7 μηνών συνάντησε ξανά τους αναγνώστες της. Το υπ.αρ. 383 φύλο της εφημερίδας βγήκε την Πέμπτη 13/2. Ο αρχισυντάκτης της Μιλλέτ Μπιλάλ Μπουντούρ κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επανέκδοση της εφημερίδας με το μήνυμα ¨Η εφημερίδα Μιλλέτ μετά από 7 μήνες αυτή τη στιγμή τυπώνεται στο τυπογραφείο. Το 383ο φύλο της θα συναντήσει τους αναγνώστες της αύριο. Ας είναι καλότυχο¨.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον εκδότη της Μιλλέτ Τζεγκίζ Ομέρ, οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και νοσταλγία για την εφημερίδα.

Ο Ομέρ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εκ νέου συνάντηση με τους αναγνώστες, με τις εξής φράσεις : ¨Το γεγονός ότι παρά το διάλειμα των 7 μηνών και την οικονομική κρίση, οι ομογενείς αναγνώστες μας μας αγκάλιαζαν με νοσταλγία, ήταν κάτι το σημαντικό και συναρπαστικό. Εντέλει το έθνος μας συνάντησε πάλι την Μιλλέτ του. Το μεγάλο ενδιαφέρον και των μειονοτικών αναγνωστών αποτελεί πηγή ηθικού για εμάς στην παραπέρα εκδοτική μας πορεία. Υποβάλλουμε σε όλους τις ευχαριστίες μας¨

Ραδιοσταθμός Τσινάρ 14/2/2014

 

Previous Article

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΦΑΝΤΟΜ

Next Article

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ SIKORSKY

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *