Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

No Comments Share:

 ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ!

139332663366398Το σκίσιμο του Κορανιού και το πέταγμα του στην είσοδο του νεκροταφείου από άγνωστο ή αγνώστους στο νησί της Ρόδου της χώρας μας, δεν είναι μια αποδεκτή συμπεριφορά.

Καταδικάζουμε έντονα αυτή την συμπεριφορά που δεν θα γίνει ποτέ δεκτή στις συνειδήσεις.

Δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο, που οι πολίτες της να αποτελούνται από μια απλή φυλή και μια απλή πεποίθηση. Στο πλαίσιο των νόμων μιας χώρας, χωρίς την προβολή των διαφορών στο προσκήνιο, οι λαοί δείχνοντας σεβασμό στην γλώσσα, την πίστη και τα ιερά ο ένας του άλλου μπορούν να γίνουν ένα έθνος. Κάθε έθνος έχει διαφορετικά πολιτιστικά πλούτη. Με την βελτίωση των αρετών ανοχής και αποδοχής, είναι δυνατόν να μετατρέψουμε με συναίνεση τη χώρα μας σε μια χώρα υψηλής ποιότητας ζωής. Αρκεί οι λαοί να δουν και να δεχθούν τον πολιτισμό του άλλου ως έναν πλούτο αυτής της χώρας.

Ως DEB στο πλαίσιο αυτού του ιδεώδους, λέμε σε όσους επιδιώκοντας τον ρατσισμό επεκτείνουν χέρια στα ιερά μας, ότι αυτός ο δρόμος που περπατάτε είναι λανθασμένος. Ο πολιτισμός μας είναι πολιτισμός ανοχής. Αυτός ο κύκλος πολιτισμού σέβεται τις διαφορετικές γλώσσες, τις πεποιθήσεις και τα ιερά των πίστεων. Είναι δικαίωμά μας να περιμένουμε τον ίδιο και από τους άλλους.

 Κόμμα DEB 25/2/2014

Previous Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Next Article

MOΛΙΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *