Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μαύρη λίστα στα ελληνοτουρκικά σύνορα & παιδιά που πληρώνουν τις πατρικές ¨αμαρτίες¨ ….

1 σχόλιο Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 14/9/2020

Σας περιγράφουμε περιστατικά στα οποία διακρίνονται τα ¨πειθαρχικά¨ μέτρα που παίρνει η Τουρκία, ενάντια σε αυτούς τους μουσουλμάνους που δεν υπακούνε στα θελήματα της και τολμάνε να σηκώνουν κεφάλι….

Όπως ακριβώς θα έκανε κάθε ναζιστικό κράτος…

1)  Συνέβη πριν από μικρό διάστημα. Ο κύριος Τ. Ε. – Έλληνας πολίτης και κάτοικος της ορεινής περιοχής της Ξάνθης μετέβη στην Τουρκία. Πέρασε κανονικά τα σύνορα και μετά σε μια απόσταση περίπου 100 χλμ σταματάει η τουρκική στρατοχωροφυλακή το λεωφορείο, τον κατεβάζουν, του δηλώνουν πως είναι ανεπιθύμητος πια στην Τουρκία και τον μεταφέρουν με το περιπολικό πίσω στα σύνορα με την Ελλάδα !  Ποιο ήταν το έγκλημα του ; Είχε καταφερθεί δημόσια κατά του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε !

2) Καταγωγή από  Ξάνθη. Ο ευλογημένος είχε την έμπνευση να στείλει το παιδί του για σπουδές . Μετά από μερικούς μήνες τον ενημέρωσαν να έρθει να πάρει το παιδί του διότι ¨δεν πέρασε τις εξετάσεις, ενώ θα έπρεπε να εγκαταλείψει και την Τουρκία άμεσα¨. Αυτόν κάποιοι καλοθελητές-ρουφιάνοι τον κάρφωσαν ως ¨Γκιουλενιστή΄.

3) Κοπέλα έγχρωμη από τον Κάβο-Ξάνθης πήγε για σπουδές στην Τουρκία. Αντιμετώπισε /όμως απίστευτο ρατσισμό καθώς της έλεγαν πως ¨Δεν υπάρχουν μαύροι Τούρκοι¨, μέχρι που αναγκάστηκε και γύρισε πίσω και δεν ξαναπατά το πόδι της πια στην Τουρκία…

Previous Article

Βίντεο από ελαιώνες στην Παναγιούδα της Λέσβου….

Next Article

Σύλλογος Πάχνης : Αχμέτ Μέτε- η ντροπή της Θράκης !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Προσπαθούν να έχουν τα ευεργετήματα της Τουρκίας διατηρώντας την Ευρωπαϊκή ιδιότητα. Απλά διαλέγουν. Έλληνες Μουσουλμάνοι Ευρωπαίοι η Τούρκοι.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *