Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

3 Comments Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου 16/2/2018

Το παρακάτω κείμενο είναι τμήμα από το κήρυγμα που διαβάστηκε σήμερα 16/2/2018 σε όλα τα τζαμιά που ελέγχει ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και έχει ως εξής:

¨

……………..

Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την γενιά μας και για να μπορούμε να κοιτάμε με μεγαλύτερη σιγουριά προς το μέλλον, πρέπει να μένουμε μακριά από κάθε είδους συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την θρησκεία μας και έρχονται σε αντίθεση με τα ήθη και τα έθιμα μας. Ιδιαίτερα σε αυτές τις μέρες στην Ξάνθη, που τελειώνουν τα καρναβάλια, το να παρακολουθούμε ή να βάζουμε τα παιδιά μας να παρακολουθούν αυτά τα μασκαραλίκια που βρίσκονται μακριά από την ανθρωπιά, είναι συμπεριφορές απαγορευμένες από την θρησκεία μας. Επίσης το να ντύνουμε τα παιδιά μας με ρούχα καρναβαλιών, είναι μια μεγάλη αμαρτία που προκαλεί ζημία στην τιμή και την αξιοπρέπεια τους. Στο θέμα αυτό μητέρες και πατέρες είναι υποχρεωμένοι να φερθούν πολύ προσεκτικά.

Αποτελεί καθήκον όλων μας ως κοινότητα να κρατήσουμε τα παιδιά μας μακριά από τέτοια περιβάλλοντα όπου καταναλώνεται πολύ αλκοόλ.

Αδέρφια μου!

Ο δρόμος που μας δείχνει το Κοράνι αλλά και ο Προφήτης-Αφέντης μας , είναι ο δρόμος ενός καλού ¨Μουσουλμάνου¨ που στηρίζει τις αξίες. Μάλιστα.

Ο μουσουλμάνος πάντα πρέπει να εκθέτει συμπεριφορές που υπερασπίζονται την πίστη του. Ο μουσουλμάνος πρέπει να είναι ηθικός. Ο μουσουλμάνος πρέπει να είναι αξιοπρεπής. Ο μουσουλμάνος πρέπει να είναι σεβάσμιος.  Ο μουσουλμάνος πρέπει να είναι έμπιστος.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο μουσουλμάνος πρέπει να είναι μουσουλμάνος. Για αυτό τον λόγο, άτομο που είναι μουσουλμάνος δεν πρέπει να εισέρχεται σε περιβάλλοντα που θα βλάψουν την ηθική και την αξιοπρέπεια του.  Δεν πρέπει να κάνει πράξεις που θα προκαλούν κουβέντες για την προσωπικότητα και την τιμή του.

…………….

 

Previous Article

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ !!

Next Article

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΝΤΙ ΒΕΛΤ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

3 Comments

  1. Για ποια ηθικη μας λες βρε ψευτομουφτη.Ειναι ηθικο να παντρευοντε ανηλικα κοριτσακια παρα την θελιση τους με τριανταριδες ,αλλα ειναι ανηθικο για τα παιδια των μουσουλμανων να παρουν μερος στο καρναβαλι που ειναι μια γιορτη χαρας για ολους μικρους και μεγαλους??.Τι να πω ,πατε ολοταχως την ανθρωποτιτα στην ποιο μαυρη εποχη της ιστοριας με τον φανατισμο και την μισαλοδοξια σας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *