Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΕΤΕ

1 Comment Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…………….

……………

Πολύτιμα αδέρφια μου,

Ενώ ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης περιμέναμε να τελειώσουν τα προβλήματα και οι διοικούντες της χώρας μας να μας αποδώσουν τα δικαιώματα μας,  τα δικαιώματα μας μετατράπηκαν σε γάγγραινα ενώ δεν υπάρχει καμία κίνηση προς την κατεύθυνση της κατανόησης της μειονότητας και της απόδοσης των δικαιωμάτων της.Μάλιστα καθημερινά νέα προβλήματα εμφανίζονται απέναντί μας.Όπως με το θέμα που προέκυψε φέτος με την προσπάθεια να αποδοθεί στους διορισμένους μουφτήδες ο έλεγχος των προσκυνητών που πάνε στη Μέκκα.

Φέτος ενώ οι προσκυνητές μας περιμέναν με μεγάλη χαρά να πάνε για το προσκυνήμα τους, εμφανίστηκε πως για να πάρουν βιζα  χρειαζόταν έγκριση από τους μή αναγνωριζόμενες από τη μειονότητα μουφτήδες, ένα μέτρο το οποίο δεν το έχουμε δει πουθενά στον κόσμο. Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης αντιμετώπισε με μεγάλη θλίψη και ανησυχία αυτό το μετρό. Τελοσπάντων τη μέρα που θα αναχωρούσαν οι προσκυνητές μας την τελευταία στιγμή το θέμα της βίζας λύθηκε και δόξα τον Αλλάχ οι προσκυνητές μας μπόρεσαν και μετέβησαν στα ιερά χώματα.

Πάλι και σε αυτό το Μπαϊράμι έγινε προσπάθεια περιορισμού στο θέμα των κουρμπάνιων που είναι μέρος της λατρείας μας.Αν και από την εποχή των οθωμανών εμείς σφάζουμε τα κουρμπάνια σύμφωνα με τον τρόπο που επιθυμούμε στα σπίτια μας ή αλλού,  τώρα με τη δικαιολογία πως υπάρχει καταγγελία και θέλησαν να το εμποδίσουν αυτό. Στο θέμα αυτό υπάρχει πίεση καθώς επιδιώκεται τα κουρμπάνια να τα σφάζουμε σε τόπους μη κατάλληλους σύμφωνα με τη θρησκεία, όπως στα σφαγεία.Όλες αυτές οι πιέσεις στην θρησκείας μας είναι για να εμποδιστεί το Ισλάμ και ο μουσουλμανισμός.

Άγιοι ομογενείς μου

Τον τελευταίο καιρό και εμείς οι μουφτήδες αρχίσαμε να παραπεμπόμαστε στα δικαστήρια για ανύπαρκτους λόγους. Μέχρι τώρα έχουν οριστεί τρία δικαστήρια μου, δύο στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Κομοτηνή. Ακολουθούν ακόμη 1-2 έρευνες.

Υπάρχει μια συνεχής πίεση ώστε η μειονότητα να βαρεθεί, να εκφοβιστεί, έτσι ώστε να μας βάλουν στον δρόμο που επιδιώκουν.Να εκφράσουμε ανοιχτά το εξής, εάν εμείς σταθούμε όρθιοι,ο Θεός θα μας βοηθήσει. Η διάκριση αυτών των παιχνιδιών και η όρθια στάση μας απέναντι τους, είναι ένα καθήκον που μας αναλογεί . Για αυτό τον λόγο αρχίζουμε καμπάνια συλλογής υπογραφών. Με τις υπογραφές που θα βάλουμε στηρίζουμε τον μουφτή μας. Με αυτή την υπογραφή δηλώνετε πως ¨Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης είναι ο δικός μου μουφτής¨. Θα προβληθεί στα δικαστήρια ως η πιο μεγάλη απόδειξη και έτσι θα έχετε στηρίξει τον αγώνα για τις μουφτείες. Για αυτό τον λόγο καλώ όλους τους άνω των 18 άντρες και γυναικες να μετάσχουν σε αυτήν την καμπάνια συλλογής υπογραφών και να υπογράψουν.

Επίσης θα μπούνε λεωφορεία για τα δικαστήρια που έχουν οριστεί.Θα είναι τιμή για εμάς και θα μας προσθέσει δύναμη να είμαστε στα δικαστήρια μαζί με όλα τα αδέρφια μας που μας στηρίζυν σε αυτόν τον αγώνα. Διότι εμείς την ισχύ μας την παίρνουμε πρώτα από τον Αλλάχ και μετά από εσάς που είστε η κοινότητα των πιστών.

Να μην ξεχνάμε αυτήν την αλήθεια. Οι πρόγονοι μας δεν διεκδίκησαν δικαιώματα με ξύλα και με όπλα, ούτε εμείς θα το πράξουμε. Εμείς με δημοκρατικούς δρόμους και στο πλαίσιο του νόμου θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας που πηγάζουν από τις συμφωνίες και τις συνθηκες.

Αγαπητά μου αδέρφια,

Για τον Αλλάχ, για το Κοράνι και για το εζάν, προσέξτε τον εαυτό σας και να είστε αιώνια ξάγρυπνοι ώστε να παραμείνετε σε αυτά τα χώματα ως μουσουλμάνοι-Τούρκοι. Υπάρχει ο Αλλάχ και ας μας βοηθά.
……………

…………..
http://www.iskecemuftulugu.org/haber.php?duyid=416

31/8/2017

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ¨ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 10 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ¨!

Next Article

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡ: ¨Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΟΣ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

 1. Ο τύπος θα έπρεπε να είναι ήδη σε κάποια φυλακή για αντιποίηση αρχής.
  Ελλείψει εισαγγελέων (αρχιδάτων) όμως κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
  Αν θέλει να λέγεται “εκλεγμένος” μουφτής, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να στήσει κάποιου είδους κάλπες και ανάλογα με τα αποτελέσματα και τη συμμετοχή θα αποφασίσουμε για τα υπόλοιπα.
  Αν πάλι έχει την ψευδαίσθηση ότι ο κάθε πικραμένος μειονοτικός μπορεί να ασχολείται μονίμως με την πάρτη του για να καλοπερνάει αυτός και το συγγενολόι του, τότε μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάται και καλά κρασιά.
  Ας μισθώσει και αεροπλάνα από Γερμανία και όπου αλλού έχουν διασκορπιστεί οι “πιστοί” του.
  Πλάκα έχει ο άνθρωπος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *