Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MHNYMA TOY ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗ METE ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ 24/7

1 Comment Share:

Πολύτιμοι πιστοί !

 

hutbe21-07-2016

………………….

Αυτό που κρατά όρθιες τις κοινωνίες είναι η ενότητα και η ομοψυχία. Το αντίθετο τους η διχόνοια, τρώει εκ των έσω την κοινωνία και γίνεται λόγος για την εκ θεμελίων κατάρρευση της. Για αυτό η μόνη οδός για την συνένωση της κοινωνίας, είναι η αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια εν μέσω εθνικής και πνευματικής ομοψυχίας, κάτι που διασφαλίζει την ειρήνη και το περιβάλλλον σταθερότητας.

Αγία Αδέρφια μου

Μια εβδομάδα τώρα εμείς οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης που αποτελούμε τμήμα του τουρκικού κόσμου, με ανησυχία και οργή παρατηρούμε την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε στην μητέρα μας πατρίδα-Τουρκία, από μια προδοτική και αιμοβόρα συμμορία. Αναθεματίζουμε και αποδίδουμε στον Αλλάχ αυτό το προδοτικό δίκτυο που πρόδωσε το έθνος του και την πατρίδα του και θέλησε να σπιλώσει τους Μεχμετσίκ.

…………………

Με αυτή την ευκαιρία ευχόμαστε τα περαστικά στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία και σε όλο το Τουρκικό Έθνος. Ο Αλλάχ να μην βλάψει την μητέρα μας πατρίδα και να μην δώσει ξανά τέτοιες σκοτεινές μέρες. Για τους άγιους μάρτυρες μας που πέθαναν από τις σφαίρες και τις βόμβες της ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης του Γκιουλέν, ευχόμαστε να έχουν έλεος από τον Αλλάχ, στους τραυματίες ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και υποβάλλουμε τα συλλυπητήρια μας στο Τουρκικό έθνος.

Άγιοι Δυτικοθρακιώτες ομογενείς μου

Όλοι μας είδαμε πως η νίκη της δημοκρατίας στην μητέρα μας πατρίδα κερδήθηκε με ενότητα και ομοψυχία. Εμείς λοιπόν ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έχουμε μεγάλη ανάγκη από μια τέτοια ενότητα και ομοψυχία, ώστε να πάρουμε τα δικαιώματα μας. Διότι το μεγαλύτερο όπλο μας είναι η ενότητα και η ομοψυχία μας.

Η 24η Ιουλίου είναι η επέτειος θανάτου του αείμνηστου Δρ. Σαδίκ Αχμέτ και ταυτόχρονα η επέτειος υπογραφής της συνθήκης της Λωζάννης. Με αυτή την αφορμή το κόμμα DEB αποφάσισε παράλληλα με την τελετή μνήμης, να κάνει και μια πορεία ια την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Έτσι την επόμενη Κυριακή θα γίνει ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ από τα παλιά γραφεία του DEB ως την νομαρχία. Όλοι μας ας στηρίξουμε αυτή την πορεία, ώστε να πάρουμε τα δικαιώματα μας και για να έχουμε ένα πιο φωτεινό μέλλον. Ο Αλλάχ ας οδηγήσει σε επιτυχία τον δίκαιο αγώνα μας. Αμήν.

http://www.iskecemuftulugu.org/haber.php?duyid=381

21/7/2016

Previous Article

TOΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…

Next Article

ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Αφου ρε ψευτοπρακτορακι αγαπας ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τη τουρκα γιατι δε ξεπατωνεσε να ξαφανιστεις απο την Ελλάδα; Δυο βηματα δρομος ειναι νομιζω…
    Αρε ψευτοπρακτορισκοι του εξ απο δω… Καντε κουραγιο. Η Αγία Τριάδα θα σας κανει σκονη για κουραμπιεδες για ολα αυτα που κανετε τοσα χρονια απο τη γεννηση σας ακομα. Μιλατε και για Θεό ενω στα τσιμεντα και στα τουβλα «προσευχεστε» κακομοιρα ανθρωπακια. Γελαει και κλαιει με τα χαλια σας ολη η Πλάση. Αηδια και χολερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *