Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΑΜΟΣ ΜΕ ¨ΥΨΗΛΕΣ¨ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

0 σχόλια Share:

Η ευτυχισμένη μέρα των οικογενειών Μέτε και Ντελί

146833599316022
Η Φατμά Μετέ – κόρη του προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας και μουφτή Ξάνθη Αχμέτ Μέτε παντρεύτηκε με τον Μουχάμεντ Φατίχ Ντελι-γιό του Ριντβάν Ντελί-θρησκευτικού λειτουργού του χωριού Δημάριο της Ξάνθης.
Η τελετή γάμου των Φατμά και Μουχάμεντ Φατίχ τελέσθηκε στις 11 Ιουλίου στην αίθουσα γάμων Απόλλων στην Ξάνθη. Τον γάμο μετείχαν πολλοί καλεσμένοι από όλη την δυτική Θράκη. Στον γάμου του νέου ζευγαριού μετείχαν επίσης καλεσμένοι από Τουρκία και FYROM.   ΟΙ καλεσμένοι που ερχόταν στον γάμο γινόταν δεκτοί εκεί από τις οικογένειες Μέτε και Ντελί. Στον γάμο των Φατμά και Μουχάμεντ Φατίχ αναγνώσθηκε Κοράνι και διαβάστηκαν ύμνοι. Στις ομιλίες που έκαναν οι Αχμέτ Μέτε και Ριντβάν Ντελί ευχαρίστησαν όλου τους καλεσμένους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που σε αυτή την ευτυχισμένη μέρα των δύο οικογενειών βρίσκονται δίπλα τους.

Στον γάμο της Φατμά-κόρης του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και του Μουχάμεντ Φατίχ-γιού του θρησκευτικού λειτουργού του χωριού Δημάριο Ριντβάν Ντελί, μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί και η σύζυγος του Χουλιά Ακιντζί, εργαζόμενοι του προξενείου, ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, οι πρώην βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν, Τσετίν Μάντατζι, Ορχάν Χατζηιμπράμ, ηγεσίες μειονοτικών φορέων και συλλόγων, θρησκευτικοί λειτουργοί, συγγενείς και φίλοι των δύο οικογενειών. Στην γαμήλια τελετή μετείχαν επίσης ο υπηρετήσας παλιότερα στην Κομοτηνή ως υποπρόξενος Αλπέρ Ατάκ, η Eσίν Σάρνιτς-γυναίκα του πρώην πρόξενου Κομοτηνής Μουσταφά Σάρνιτς, ο έπαρχος Ιψάλων Εγιούπ Οζντεμίρ, ο δήμαρχος Ιψάλων Μεχμέτ Κερμάν  και  θρησκευτικοί λειτουργοί του τζαμιού Σελιμίγε της Αδριανούπολης.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/1927

12/7/2016

Previous Article

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΗ

Next Article

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nunc libero dolor luctus amet, suscipit diam mattis id