Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ

0 σχόλια Share:

O επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Μεχμέτ  Γκιορμέζ δέχτηκε τους μουφτήδες της Δυτικής Θράκης

mete seri

Ο Γκιορμέζ υποδεχόμενος τους Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μέτε εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη και ενημερώθηκε από τους μουφτήδες σχετικά με την κατάσταση των μουσουλμάνων στην Δυτική Θράκη. Οι μουφτήδες ενημέρωσαν τον Γκιορμέζ σχετικά με τις εργασίες τους εν όψει του πλησιάζοντος Ραμαζανιού, και ζήτησαν στήριξη από τον Γκιορμέζ για τις διάφορες δράσεις και υπηρεσίες που θα παράσχουν στον μήνα του Ραμαζανιού.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το τι μπορεί να γίνει ώστε να καταστούν ακόμη πιο αποδοτικές οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο Ραμαζάνι. Στην συνάντηση αυτή ο Γκιορμέζ ανέφερε πως θα διασφαλίσει κάθε είδους στήριξη για τις δράσεις αυτές στην Δυτική Θράκη.

http://birlikgazetesi.info/haberler/11673-2016-05-26-14-10-16.html

26/5/2016

Σχ : Πριν από λίγο καιρό κάτοικοι του χωριού Μελίβοια Ξάνθης, που είχαν ένα πρόβλημα με την στάση του Μέτε απέναντι τους, παραπονέθηκαν στην Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων ! Μετά από αυτό βλέπουμε τώρα την ξεκάθαρη δήλωση για κάθε είδους στήριξη… Δηλαδή, χρήματα, ανθρώπους, γνωριμίες, διασυνδέσεις. Είναι φανερό πως όντως οι Μέτε και Σερίφ, συναντήθηκαν με την προϊσταμένη τους αρχή. Ακόμη και η γλώσσα του σώματος στην φωτογραφία αυτό μαρτυρεί. 

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ¨ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΖΩΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *