Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΕ

No Comments Share:

Εντολή απομάκρυνσης από την παραλία του Μεσέ !

meses2

Η εισαγγελία άρχισε επιχείρηση απομάκρυνσης των προκατασκευασμένων σπιτιών και τροχόσπιτων που βρίσκονται στην παραλία του Μεσέ του δήμου Κομοτηνής

Με την δικαιολογία πως τα εν λόγω είναι ¨αυθαίρετα¨, η Κτηματική Υπηρεσία-παράρτημα Κομοτηνής έστειλε έγγραφο στους κατόχους αυτών των σπιτιών και ζητά την απομάκρυνση από την ακτή των προκατασκευασμένων και των τροχόσπιτων. Στο μεταξύ ανακοινώθηκε πως η εισαγγελία έστειλε εντολή στον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη να κόψει το νερό και το ρεύμα στα ευρισκόμενα στην εν λόγω ακτή.

¨Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ¨

Σχετικά με το θέμα μίλησε στην εφημερίδα Γκουντέμ ο Μεχμέτ Δεβετζίογλου-πρόεδρος των παραθεριστών παραλίας Μεσέ. O Δεβετζίογλου περιέγραψε πως στην παραλία υπάρχουν 237 οικογένειες με προκατασκευασμένα και προσωρινά σπίτια και τροχόσπιτα και ότι βρίσκονται επί δέκα χρόνια στην περιοχή με τρόπο σύμφωνο με τους νόμους. Ο Δεβετζίογλου ανέφερε πως στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή μια σύναξη μεγάλου μέρους των παραθεριστών του Μεσέ και είπε : ¨Εστάλη από την εισαγγελία επιστολή στους έχοντες σπίτι ή τροχόσπιτο, με την οποία ζητείται να απομακρυνθούν από εκεί με την λογική ότι είναι αυθαίρετα. Δέκα χρόνια τώρα δίνουμε έναν νομικό αγώνα. Περάσαμε από διάφορες περιόδους. Τώρα επενέβη η Κτηματική Υπηρεσία. Στάλθηκε επίσης εντολή στον δήμαρχο να κόψει το νερό και το ρεύμα εκεί. Σε περίπτωση που δεν το κάνει ο δήμαρχος θα βρεθεί ένοχος για παράβαση καθήκοντος. Κατά τις επόμενες μέρες ως εκπρόσωποι των 237 οικογενειών θα πάμε στην Αθήνα και θα καταβάλλουμε κάποιες προσπάθειες. Θα ζητήσουμε καταρχήν να παγώσει η διαδικασία. Αργότερα θα ζητήσουμε την ακύρωση της εφαρμογής της. Εμείς μέχρι σήμερα κάναμε ότι διατάζουν οι νόμοι. Οι πολίτες αυτοί διασφαλίζουν ένα σοβαρό οικονομικό έσοδο για τον δήμο και το υπουργείο Οικονομικών. Ως μέλη του συλλόγου μας πρέπει να έχουμε ενότητα. Θα αγωνιστούμε κάνοντας χρήση του δικαίου και των νόμων. Θα εργαστούμε για να πετύχουμε.

Εφ. Γκιουντέμ 30/1/2014

 

Previous Article

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Next Article

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΝΤΖΑΛ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *