Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΦΤΑΡ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΟ

0 σχόλια Share:

Λαμπρό ιφτάρ στον Κέχρο

Συνεχίστηκε και φέτος στο χωριό Κέχρος του δήμου Αρριανών, και μάλιστα με τρόπο πιο λαμπρό σε σχέση με τα προηγούμενα έτη,

η παράδοση της οργάνωσης ιφτάρ. Στο ιφτάρ που οργανώθηκε στον Κέχρο μετείχε ο υποπρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Αντνάν Οζτούρκ, ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπράημ Σερίφ, ο Φεχίμ Αχμέτ-βοηθός του μουφτή, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ Σααντετίν Σακίρ Χουσεΐν, ο διευθυντής της τράπεζας Ζιραάτ-Κομοτηνής Τσαγρί Ιζμιρλίογλου, ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χίλια Αλή Πεντζάλ, ο Αχμέτ Καραχουσέιν-πρόεδρος του ιδρύματος διαφύλαξης του τεκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν, ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων αποφοίτων της ΕΠΑΘ Ιμπραήμ Μεχμέτ, ο πρόεδρος των αποφοίτων μεντρεσέδων Ασίμ Τσαβούσογλου, νεολαίοι της Κοινότητας Νέων Ακαδημαϊκών, ο κήρυκας Ιμπραήμ Ντουμάν που είχε σταλεί από το υπουργείο Θρησκειών της T.C. και περίπου 1000 άτομα.

Μετά το ιφτάρ έγινε το απογευματινό ναμάζι. Κατά τις ομιλίες που έκαναν εκεί ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ ευχαρίστησαν τον κόσμο του Κέχρου. Στην συνέχεια της βραδιάς ο κήρυκας Ιμπραήμ Νουμάν έκανε μια ομιλία σχετικά με την αγάπη την ενότητα και την ομοψυχία. Η βραδιά τελείωσε με το βραδινό ναμάζι.

Κατά το ιφτάρ του Κέχρου όλα ήταν υπέροχα. Χάρι στις επιμελείς εργασίες των νέων, το ιφτάρ ήταν άψογο.

……………….

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 17/8/2012

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΦΤΑΡ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΟ-ΡΟΔΟΠΗΣ

Next Article

TO ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *