Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΣΤΟ ΙΕΡΟΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

No Comments Share:

 

Ο Μουφτής Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή επισκέφτηκε το Ιεροσπουδαστήριο «Χαϊριγιέ»

Το Ιεροσπουδαστήριο «Χαϊριγιέ» της Κομοτηνής επισκέφτηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ο Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή στις 22 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Πέμπτη, επισκέφθηκε το Ιεροσπουδαστήριο «Χαϊριγιέ» της Κομοτηνής. Ο Μουφτής Κομοτηνής στα πλαίσια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Ιεροσπουδαστηρίου κ. Αχμέτ Ουζεϊρ, με τους θεολόγους καθηγητές κ.κ. Αλή Χατζόγλου, Ιρφάν Χουσεϊν, Αμπνουραχμάν Χουσεϊν, Χασάν Μπεκήρ καθώς και με Κυρίες θεολόγους και ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ιεροσπουδαστηρίου. Κατά την επίσκεψη του Σοφολογιότατου Μουφτή Κομοτηνής στο Ιεροσπουδαστήριο, είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας του Ιεροσπουδαστηρίου.

Ο Μουφτής Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή, αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς από το εκπαιδευτικό προσωπικό για το πρόγραμμα σπουδών και για τις εν γένει εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ιεροσπουδαστηρίου «Χαϊριγιέ», στη συνέχεια παρακάθισε σε γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν του στο Οικοτροφείο του Ιεροσπουδαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο Μουφτής Κομοτηνής είχε εκτενή ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς, από τον πρόεδρο της σχολικής εφορείας και από τους υπεύθυνους του οικοτροφείου, για τα θέματα που απασχολούν το Οικοτροφείο του Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής.

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/12384-o-mouftis-komotinis-metso-tzemali-episkeftike-to-ierospoudastirio-xaigrigie.html

27/2/2018

Σχ: Ο μουφτής Κομοτηνής είναι μοναδική περίπτωση. Άνθρωπος συνεπής, πιστός και ευγενικός. Και δυστυχώς ακόμη και σήμερα ορισμένοι από το ελληνικό κράτος δεν λαμβάνουν όσο σοβαρά θα έπρεπε τις παρατηρήσεις που τους κάνει για θέματα που επιδέχονται βελτιώσεων. Ακούστε τον βρε ευλογημένοι. Εσύ αναλάβατε τα όποια καθήκοντα σας πριν από 1,2,ή 5 χρόνια. Αυτός όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και ξέρει !  Άκου !

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΦΑΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ – ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΛΑΚΙΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *