Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΜΑΤΖΙΡ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΙΑ…

No Comments Share:

 

 

Κείμενο ειδικού συνεργάτη   24/6/2018

Ο κ. Ματζίρ Σουλεϊμάν είναι ο πλέον γνωστός τουρκόψυχος στον Β Έβρο.

Είναι πρόεδρος του τουρκόψυχου Μορφωτικού και Πολιτιστικού συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου, ενώ κρίνοντας από την δράση του, μεριμνά για τον εκτουρκισμό και άλλων Ρωμά που ζουν σε Ορεστιάδα, Φέρες και Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο της πολιτικής αυτής, πριν λίγους μήνες, ο κ. Ματζίρ είχε προβεί στην αγορά κτιρίου στο Διδυμότειχο, προκειμένου να στεγαστεί ο σύλλογος του (έγιναν λέει δωρέες χιλιάδων ευρώ για να αγοραστεί το ακίνητο για τον σύλλογο…) ενώ έστησε εταιρία μέσω της οποίας θα λειτουργούσε γραφείο κηδειών- τελετών για μουσουλμάνους στον νομό Έβρου.Να θυμίσουμε πως αυτή η μέθοδος με τις δωρεές είχε εμφανιστεί και όταν η ομάδα της εφ.Μιλλέτ στην Ξάνθη είχε αγοράσει έναντι 96.000 ευρώ (!!!) τον ραδιοσταθμό που τώρα χρησιμοποιεί.

Πολυ γαλαντόμοι βρε παιδί μου αυτοί οι δωρητές όταν πρόκειται για δράσεις που βολεύουν την Τουρκία…

Μέχρι πρότινος, οι προσπάθειες του Ματζίρ δεν είχαν ευοδωθεί,  χάρη σε αντίρροπες ενέργειες των αρχών ασφαλείας που είχαν επικεντρωθεί στην ανάσχεση της τουρκικής διείσδυσης στους Ρωμά. Έτσι ο Ματζίρ δεν είχε μπορέσει να ανοίξει τα γραφεία του συλλόγου (σ.σ.: απαιτούνται αλλαγές στον πολεοδομικό κανονισμό της περιοχής για να γίνει κάτι τέτοιο) αλλά ούτε και το γραφείο κηδειών για το οποίο «δυσκολευόταν» να βρει επαγγελματικό χώρο για να το στεγάσει, σε κάποια πόλη του Έβρου (Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη). Δυστυχώς μάθαμε πως μετά από την απόφαση (από τα κεντρικά της ΕΥΠ) για απόσυρση των  στελεχών της υπηρεσίας από τον βόρειο Έβρο, ο Ματζίρ έχει ήδη προβεί σε εργασίες ανακαίνισης στο νέο κτίριο του συλλόγου (ρίψη τσιμέντων για την διαμόρφωση του αύλειου χώρου), ενώ παράλληλα έχει  συχνές επαφές και σε άλλες πόλεις της Β.Ελλαδας, μέχρι και την Ημαθία όπου έχει  και συγγενείς. Εκεί στην δημιουργία φιλοτουρκικού  πυρήνα Ρωμά,  συμβάλει και ο ψευδομουφτής Ξάνθης με τον ιμάμη που στέλνει εκεί.

Τώρα πως μπορεί και όλες αυτές τις ¨πολιτιστικές¨ και επιχειρηματικές δράσεις τις κάνει ένας δηλωμένος άπορος, τι να σας πω;

Προφανώς έχει τον τρόπο του…

Τώρα μάλιστα και χωρίς ¨αντίπαλο¨, ποιός τον πιάνει !

Previous Article

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ KAI EXΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Next Article

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *