Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

0 σχόλια Share:

Κρίση τουρκικών στην εκδήλωση ¨ Η συνθήκη της Λοζάνης 90 χρόνια μετά¨ !

90 3

Κρίση τουρκικών ξέσπασε στην εκδήλωση ¨Η συνθήκη της Λοζάνης 90 χρόνια μετά¨ που πραγματοποιείται στο κτίριο της νομαρχίας του νομού Ροδόπης.

Πριν από την έναρξη της δεύτερης συνεδρίας οι ομιλητές έκαναν τις τελευταίες τους ετοιμασίες, αλλά πριν αν καθίσουν στο πάνελ, αναφέρεται πως ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής που ήρθε στην εκδήλωση, εναντιώθηκε στην εκ μέρους του δημοσιογράφου Εβρέν Ντεντέ χρήση της τουρκικής στην παρουσίαση που θα έκαμνε. Και όμως ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί εβδομάδες πριν και μάλιστα είχε έρθει από Θεσσαλονίκη και μεταφραστής που θα μετέφραζε την τουρκική ομιλία σε ελληνικά.

Για αυτό το λόγο συμφωνήθηκε την ομιλία του Εβρέν Ντεντέ να την κάνει στα ελληνικά ο δημοσιογράφος Αϊντίν Μποσταντζί, και έτσι την θέση του Εβρέν Ντεντέ την πήρε ο Αϊντίν Μποσταντζί που έκανε την παρουσίαση στα ελληνικά.

Μετά από αυτήν την απίστευτη και απαράδεκτη προσβολή και το περιστατικό, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ αποχώρησε από την αίθουσα, έβγαλε μια γραπτή ανακοίνωση-καταγγελία και προέβη σε σημαντικές δηλώσεις προς την εφημερίδα Μπιρλίκ.

90 5

90 6

90 7

Εφ. Μπιρλίκ 22/11/2013

Σχ : Αν όσα γράφονται για το περιστατικό είναι σωστά, μπράβο στον Καλαντζή. Το μόνο που θα του συστήναμε είναι να προσέχει τα συνέδρια που μετέχει.

 

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Next Article

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *