Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ληστείες σε βάρος λαθρομεταναστών στον νομό Ροδόπης-Ελλάδας

No Comments Share:

Συμμορίες στήνουν ενέδρες σε μετανάστες στην περιοχή της Ροδόπης

Άνθρωποι οι οποίοι λόγω πολέμων φτώχειας και άλλων παρόμοιων λόγων, άφησαν πίσω τα χώματα όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και τους συγγενείς τους και για χάρη ενός καλύτερου μέλλοντος διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε λάσπη, χιόνι και βροχή και αντιμετωπίζοντας όλες αυτές τις δυσκολίες σχεδόν καθημερινά, τους βλέπουμε να περνάνε ένας-ένας ή και σε ομάδες από την περιοχή της Ροδόπης, από την πόλη της Κομοτηνής, από την Ξάνθη και από άλλες περιοχές και να συνεχίζουν το δρόμο τους.
Οι πρόσφυγες παρά το ότι ξεπερνάνε όλες αυτές τις δυσκολίες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις συμμορίες οι οποίες τους κόβουν το δρόμο σε χωριά κοντά στην Κομοτηνή, τους στήνουν ενέδρα και τους ληστεύουν.
Ιδιαίτερα οι ληστείες των τελευταίων μηνών καθημερινά αυξάνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμορία που κόβει τον δρόμο στους μετανάστες αποτελείται από δύο ΙΧ και μία μοτοσικλέτα.
Άλλοι ληστές επίσης στήνουν ενέδρα σε χωριά και σε χωράφια, εφαρμόζουν βία κατά των μεταναστών, τους δέρνουν και παίρνουν από πάνω τους τα χρήματα και ότι άλλα πολύτιμα αντικείμενα έχουν στις τσάντες τους.
Οι μετανάστες οι οποίοι είναι ανυπεράσπιστοι σε ξένα εδάφη φαίνεται πως πλέον θα έχουν ακόμη πιο δύσκολα περάσματα από την Κομοτηνή και την γύρω περιοχή της.

Η συμμορία η οποία πριν από λίγες ημέρες έπιασε πρόσφυγες σε χωράφια του χωριού Κάλχας και άρπαξε τα πολύτιμα αντικείμενα τους πραγματοποιεί παρόμοιες ληστείες και σε άλλα χωριά.
Αυτό το τελευταίο περιστατικό ληστείας, συνέβη χθες το μεσημέρι στο χωριό Κικίδιο, στα 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κομοτηνής. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Τυνήσιος νέος ο οποίος μόνος του κινούνταν προς το κέντρο της πόλης, δέχτηκε επίθεση με ξύλα από δύο άτομα. Οι δράστες πήραν την τσάντα του όπου είχε ένα ποσό χρημάτων, το διαβατήριο και άλλα είδη και μετά έφυγαν από το σημείο.
Οι πολίτες περιμένουν από την αστυνομία να κινητοποιηθεί για την διάλυση αυτής της συμμορίας που κόβει το δρόμο στους πρόσφυγες. Αυτοί οι οποίοι κόβουν το δρόμο στους πρόσφυγες σήμερα αύριο είναι πιθανό να κόψουν τον δρόμο και να ληστέψουν και ανθρώπους της περιοχής.

Είναι δύσκολο να περιμένεις κατανόηση από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν συνείδηση και έλεος δεν καταλαβαίνουν από φτώχεια και δυστυχία και στερούνται ανθρωπιάς.

Για αυτό το λόγο τα περιστατικά των ενεδρών, της αποκοπής δρόμων και των ληστειών, έχουν αρχίσει να προκαλούν ιδιαίτερα φόβο και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
Για να μην καούν και άλλες ψυχές από τις ληστείες των συμμοριών, περιμένουν το συντομότερο να κινητοποιηθεί η αστυνομία για αυτό το θέμα.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=14829&fbclid=IwAR17YTBRrrnd1b_X-rdcWVKW-q2DYoV2B-wuZYNKZLK4ivPj2B1v1J5sJJA

11/11/2019

Σχ : Πέραν αυτών που αναφέρει η Μιλλέτ και σε εμάς μας έχουν αναφερθεί περιστατικά ληστειών από συγκεκριμένη ευπαθή κοινωνική ομάδα σε βάρος των λαθρομεταναστών.         

Previous Article

Τουρκικό παρακράτος στην Θράκη

Next Article

Βίντεο – Τα αποτελέσματα της τουρκικής επιχείρησης ¨Πηγής Ειρήνης¨… (σκληρές εικόνες)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *