Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  9/12/2018

Πριν λίγες μέρες o επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών με καταγωγή από την ελληνική Θράκη, επισκέφτηκαν το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD). Το συγκεκριμένο παράρτημα είναι το πλέον ενεργό του BTTDD. Ο σύλλογος αυτός είναι το όχημα μέσω του οποίου η Τουρκία προβάλλει τα αιτήματα της σχετικά με την ελληνική Θράκη. Και σε όλα του τα παραρτήματα έχει σημαίες της ¨Ανεξάρτητη Δυτικής Θράκης¨ . Είναι ο σύλλογος που σε όλες τις εκλογές της Ελλάδας βάζει δωεάν λεωφορεία από Τουυρκία για να ψηφίσουν στην Ελλάδα….

Παρατηρούμε πως μεταξύ αυτών που συνόδευσαν τον Σαδίκ στην επίσκεψη του εκεί ήταν και ο  Μολλά Ριτβάν Ισά (ξέρετε αυτός με την πινακίδα 1453 στο αυτοκίνητο του…) που είναι δημοτικός σύμβουλος με την πλειοψηφία στον δήμο Κομοτηνής αλλά και ο Ιδρίς Αχμέτ-στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ με τον Εμινλατίφ-προέδρο του παραρτήματος Προύσας του BTTDD. Με την ¨γνωστή¨  σημαία από πίσω τους…

Στις προηγούμενες εκλογές είχε ακουστεί  πως η ΝΔ είχε έρθει σε επαφή με τον Σαδικ για να τον ¨κατεβάσει¨  ως υποψήφιο βουλευτή της και ότι εκείνος αρνήθηκε.Μάλιστα την επαφή την έκανε γνωστός απόστρατος και στέλεχος της ΝΔ.

Της πατριωτικής ΝΔ βεβαίως βεβαίως…

Previous Article

ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ¨ΜΑΓΑΖΙ¨, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ !

Next Article

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ KOMMA TΗΣ AΓKYΡAΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ-DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Πω! πω! Τέτοια κερασοπαραγωγή!
    Και τα σκουλήκια άλλο πράγμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *