Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ

0 σχόλια Share:

levent%20odul%201

Στην Ελλάδα βουλευτής  της ακροδεξιάς ¨Χρυσής Αυγής¨  υπέβαλε ερώτημα στο υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με τον επιχειρηματία Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ. Στο ερώτημα αναφέρεται πως ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ θέλει να αγοράσει την βιομηχανία καπνού του Μιχαϊλίδη και ερωτάται το υπουργείο εάν είναι ενήμερο για αυτές τις δραστηριότητες του Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ.

Ερώτηση για τον ρόλο του Λεβέντ Σαδίκ στην Θράκη

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΘΕΜΑ: «Ο ρόλος του Λεβέντ Σαδίκ στην Θράκη»

Ο Λεβέντ Σαδίκ, γιος του πρώην βουλευτή Αχμέντ Σαδίκ, λειτουργεί εδώ και χρόνια ως «δούρειος ίππος» της Άγκυρας. Σύμφωνα με δηλώσεις του, είναι έτοιμος να αγοράσει το χρέος της καπνοβιομηχανίας Μιχαηλίδη προς τους καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης, ύψους 2.000.000 Ευρώ, και να δώσει ακόμα 5.000.000 προς καπνοπαραγωγούς της υπόλοιπης Ελλάδος. Πρόσφατα, πλέον της διακίνησης βαμβακιού, ο υιός Σαδίκ ανέλαβε μάνατζερ στην εταιρεία Μπασμά ΑΕ, που εκπροσωπεί 6.820 παραγωγούς καπνού στην περιοχή Έβρου-Ροδόπης με ετήσια παραγωγή 7.500 κιλά καπνού. Δραστηριοποιείται επιπλέον σε μεγάλη επένδυση παραγωγής κερασιών και είναι ο μεσάζων για την εταιρεία Αλάρα της Προύσας για αγορά μεγάλων εκτάσεων στην περιοχή.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:  Είναι ενήμεροι για τις πολλαπλές δραστηριότητες του Λεβέντ Σαδίκ στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης; Πώς θα προστατέψουν χιλιάδες καπνοπαραγωγούς της Θράκης, ώστε να μην εξαρτώνται οικονομικά από αυτόν;  Τι κίνητρα και άλλα μέτρα σχεδιάζει το υπουργείο, ώστε οι παραγωγοί του Έβρου και της Ροδόπης να μην γίνουν βορά στα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας, που την παρούσα χρονική περίοδο έχουν ως διαχειριστή των επιθυμούντων την ένωση της Δυτικής Θράκης με την Τουρκία Λεβέντ Σαδίκ;

Αθήνα, 07/03/2016

Ο ερωτών Βουλευτής

Ηλίας Παναγιώταρος

Βουλευτής Β’ Αθηνών

ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

http://www.birlikgazetesi.info/haberler/11529-2016-04-14-05-40-50.html

14/4/2016

Previous Article

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ…

Next Article

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!