Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση για διανομή φαρμάκου από την εταιρία του κ.Σαδίκ !

1 Comment Share:

Η εταιρία του Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, υπέγραψε συμφωνία διανομής φαρμάκου για τον κορωνοϊό

Η εταιρία DCT του Δυτικοθρακιώτη επιχειρηματία Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, υπέγραψε συμφωνία διανομής με εταιρεία που έχει άδεια εξαγωγής φάρμακου που χρησιμοποιείται στην θεραπεία του κορωνοιού.

Η εταιρεία του Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, θα διανείμει το φάρμακο Favimol σε Βαλκάνια και Ευρώπη.

Στην ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που έγινε από την εταιρεία DCT Trading, αναφέρονται τα εξής : Η DCT Trading υπέγραψε συμφωνία διανομής του φαρμάκου  (με δραστική ουσία την φαβιπιραβίρη) πού χρησιμοποιείται στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό που στις μέρες μας έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Η συμφωνία διανομής του φαρμάκου σε Βαλκάνια και Ευρωπαϊκές χώρες υπογράφτηκε με την μοναδική εταιρεία που έχει άδεια εξαγωγής και οι αποστολές αρχίζουν. Ανακοινώνεται με σεβασμό στην κοινή γνώμη, ευχόμαστε υγιείς μέρες”.

Levent Sadık Ahmet’in şirketi, Kovid -19 ilacı için distribütörlük anlaşması imzaladı – Gündem Gazetesi

18/11/2020

Σχ. : Δεν βρήκαμε  πουθενά την DCT trading στα μητρώα φαρμακευτικών εταιρειών. Ούτε καμία αναφορά με το όνομα του κ. Σαδίκ. Το παραπάνω φάρμακο κυκλοφορεί μόνο στην Τουρκία και για να το φέρει πρέπει υπάρξει φαρμακευτική εταιρεία που θα καταθέσει φάκελο σκευάσματος προς έγκριση από ΕΟΦ (χρονοβόρο και κοστοβόρο) Προφανώς ο κ. Σαδίκ πήρε την αντιπροσωπεία λόγω κατάλληλων και σωστών γνωριμιών. Αλλά για να εισαχθεί στην Ελλάδα είναι άλλο ¨καπέλο¨….

Previous Article

Βίντεο- Αζέροι στρατιώτες καταστρέφουν σπίτι Αρμένιου

Next Article

Δικαστική μεταρρύθμιση στην Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Πρώτα θα το δοκιμάσει ο Μέτε και τα τσιράκια του… Αν επιβιώσουν και δεν παρουσιάσουν ψυχιατρικά συμπτώματα (όπως γράφεται στο διαδίκτυο) ή τρελαθούν τελείως, να το εισάγουμε για κλινικές δοκιμές μόνο… Διαφορετικά ο φίλτατος επιχειρηματίας ας το προωθήσει προς Σκόπια και Αλβανία μεριά…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *