Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

No Comments Share:

 

Ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου επισκέφτηκε την ΥΑΚΑ ΙΚΕ

Ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου επισκέφτηκε την εταιρία ΥΑΚΑ ΙΚΕ που δραστηριοποιείται στην περιοχή Γιακάς της Ροδόπης, στην επεξεργασία κερασιών.

Στην διάρκεια της επίσκεψης τον πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου, συνόδεψε και ενημέρωσε σχετικά με τις εργασίες των εγκαταστάσεων εκεί, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας ΥΑΚΑ ΙΚΕ Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ. O επιχειρηματίας Σαδικ Αχμέτ υπενθύμισε πως από την μέρα που στήθηκαν οι εγκαταστάσεις πέρασαν από πολλά στάδια ελέγχων και πρόσθεσε πως τις προηγούμενες μέρες η επιχείρηση απέκτησε το πιστοποιητικό BRC AA+ που πολύ λίγες επιχειρήσεις έχουν στην Ευρώπη.

Ο Σαδίκ Αχμέτ ανέφερε πως η επιχείρηση συνεχίζει να αγοράζει κεράσια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του πρόξενου Ομέρογλου.

Στον λογαριασμό του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στα σόσιαλ μίντια έγινε ανάρτηση που έγραφε ¨Επισκεφτήκαμε την εταιρία ΥΑΚΑ ΙΚΕ. Ευχαριστούμε τον κύριο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ για την πρόσκληση του σε αυτές τις εγκαταστάσεις με τον πλέον προηγμένο εξοπλισμό συσκευασίας κερασιών¨.

https://www.burasibatitrakya.com/haberler/24072-gümülcine-başkonsolosu-murat-ömeroğlu-yaka-ike-yi-ziyaret-etti.html

26/5/2018

Σχ: Αναρωτιόμαστε αν σκοπός αυτής της επένδυσης είναι το κέρδος (όπως είναι λογικό) ή αν συνεβαλλαν και άλλοι ¨εθνικοί¨ λόγοι… 

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Next Article

ΚΑΒΓΑΣ ΚΟΥΡΔΩΝ-ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *