Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤ ΑΧΜΕΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ

0 σχόλια Share:

O γιός του ήρωα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδικ Αχμέτ, ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ ενημέρωσε σχετικά με τις εργασίες της εταιρίας του της  DCT Trading

lev

Η DCT Trading που ιδρύθηκε το 2002, προμηθεύει σε πελάτες της, βαμβάκι από Ελλάδα, Αμερική, Μέση Ασία, Ινδία και Βραζιλία.

Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ που τις περασμένες εβδομάδες βρέθηκε στα Σκόπια για την Βαλκανική Σύναξη του Παγκόσμιου  Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου (DTIK) , έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην εφημερίδα μας.

Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ-γιός του ήρωα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδικ Αχμέτ, ενημέρωσε σχετικά με τις εργασίες της εταιρίας του της  DCT Trading.

Η DCT Trading που ιδρύθηκε το 2002, προμηθεύει σε πελάτες της, βαμβάκι από Ελλάδα, Αμερική, Μέση Ασία, Ινδία και Βραζιλία.  Ο Αχμέτ τονίζει πως παρά το ότι το 1995 μετανάστευσε στην Τουρκία, δεν διέκοψε τους δεσμούς του με τον λαό των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και είπε : ¨Στο τελευταίο έτος του πανεπιστημίου άρχισα τυχαία να ασχολούμαι με  το εμπόριο βαμβακιού. Αργότερα αυτό το εμπόριο που ήταν μόνο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καταβάλαμε προσπάθεια για να του δώσουμε διεθνείς διαστάσεις. Στα τελευταία 7 χρόνια έχουμε καταστεί ο μεγαλύτερος αγοραστής του παραγόμενου βαμβακιού στην Ελλάδα, ενώ αρχίσαμε να εμπορευόμαστε τράνζιτ  το βαμβάκι της Ελλάδας σε 14 χώρες¨.

Ο Αχμέτ δηλώνει πως η Ελλάδα είναι η πατρίδα του και η Τουρκία η μητέρα πατρίδα του και συνεχίζει λέγοντας : ¨ Γυρνώντας μετά από χρόνια στα χώματα όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, είμαι στην αναμονή για την σύσταση μιας μονάδας συσκευασίας και κατάψυξης κερασιών.  Μακάρι να προλάβει την επόμενη περίοδο.  Παράλληλα πριν από ένα μήνα εξελέγην εκπρόσωπος Ελλάδας και αντιπρόεδρος  της Επιτροπής Βαλκανίων του DTIK. Είναι τιμή να είμαι εδώ με τους απογόνους των κατακτητών των Βαλκανίων, να γνωριζόμαστε και να μπορούμε να κάνουμε δουλειές αδερφικά και με καλή προαίρεση¨.

O Αχμέτ εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον των Τούρκων στο εμπόριο λέγοντας :  Χάρηκα πολύ ευρισκόμενος στα Σκόπια και αισθάνθηκα περηφάνια.  Είμαι βέβαιος πως με αυτή την συνέργεια θα γίνουν σημαντικά σχέδια στο μέλλον¨.

Ο Αχμέτ συμβουλεύοντας τους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν επενδύσεις στα Βαλκάνια είπε τα εξής :¨ Όπου και αν κάνετε επένδυση ο πρώτος κανόνας είναι να μην κάνετε καμία εμπορική πράξη αν δεν βρείτε έμπιστο άνθρωπο.  Αφού βρείτε τον έμπιστο άνθρωπο, μετά ερευνήστε την σκοπιμότητα και την καλή βούληση. Μετά μπορείτε να αρχίσετε την επένδυση σας και τότε δεν έχετε την πολυτέλεια να χάνετε χρόνο. Πάντοτε είναι σωστό να συναλλάσσεσαι με τίμιους και ειλικρινείς ανθρώπους. Στα Βαλκάνια είναι εύκολο να βρεις τέτοιους ανθρώπους¨.

http://birlikgazetesi.info/haberler/11660-levent-sadik-ahmet-evlad-i-fathanda-kardelermzle-bulumak-gurur-verc.html

25/5/2016

Previous Article

ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΖΩΑ !

Next Article

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ BTAYTD

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *