Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΛΕΦΕΔ…

No Comments Share:

Άντρες-γυναίκες, μέρα-νύχτα εκπαιδεύονται !

milisler 1

Στην Ελλάδα εθελοντές ένοπλοι πολίτες, μέρα-νύχτα, άντρες –γυναίκες αδιακρίτως συνεχίζουν αδιάκοπα την ένοπλη πολεμική τους εκπαίδευση.

Εδώ και περίπου 10 έτη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ιδρύονται καθημερινά και αυξάνεται ο αριθμός των ΛΕΦΕΔ (ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ), στις οποίες ομάδες νέων και μέσης ηλικίας πολιτών, άντρες και γυναίκες συνεχίζουν την ένοπλη πολεμική τους εκπαίδευση μέρα και νύχτα.

Στις ασκήσεις που γίνονται σε συγκεκριμένες περιόδους με την συμβολή των Ε.Ε.Δ. οι συμμετοχές αυξάνουν συνεχώς. Τις ασκήσεις αυτές ενίοτε τις παρακολουθεί και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και οι αρχηγοί των Σωμάτων.

milisler 3

Αυτές οι ομάδες εφέδρων κυρίως στην δυτική Θράκη, εκπαιδεύονται σε αντικείμενα όπως  κίνηση σε απότομα ορεινά εδάφη, μάχη σε κατοικημένους τόπους, παρακολούθηση προκεχωρημένου στόχου, εύρεση κατεύθυνσης μέρα-νύχτα, χτυπάς-φεύγεις και περισυλλογή τραυματιών, κινήσεις σε χώρους συγκέντρωσης σε περίοδο επιστράτευσης, ενώ μετέχουν επίσης και στις επίσημες παρελάσεις. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ασκήσεις αυτές γίνονται κυρίως στην περιοχή της δυτικής Θράκης.

milisler 2

http://www.birlikgazetesi.info/haberler/11374-2016-03-14-11-26-07.html

14/3/2016

Σχ : Οι ΛΕΦΕΔ αποτελούν κατά την άποψη μας ένα από τα πιο ζωντανά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας. Kαι θα έπρεπε να ενισχυθούν παντοιοτρόπως από την ελληνική πολιτεία. 

Καλά τα πληκτρολόγια και τα like, αλλά όταν έρθει ο ¨κακός¨  στην πόρτα σου, τότε χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση… 

Και φυσικά δεν πρόκειται για ¨ένοπλους¨ πολίτες…   

Previous Article

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Next Article

EΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *