Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ

0 σχόλια Share:

O Iσμαήλ Χουσέ Μουσταφά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του

395c3c70224038c00686bf879a81a1ca_XL

Ο δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αρριανών Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά, ανακοίνωσε πως κατά τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 18 Μαίου 2013, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Αρριανών. Ο Χουσέ Μουσταφά ανέφερε πως κατά τις εργασίες κατάρτισης της λίστας, είδε μεγάλη στήριξη από πολλούς δημοτικούς συμβούλους και από τον κόσμο. Ο Χουσέ Μουσταφά δήλωσε πως επιθυμεί να υπηρετήσει τον κόσμο, πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στην κατάρτιση της λίστας και ότι πολλοί ομογενείς του έδωσαν την ταυτότητα τους.

Ο Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά είναι από το χωριό Εσοχή της ορεινής Ροδόπης, και μετά από χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Φιλλύρας, στα πλαίσια του σχεδίου Καποδίστριας εξελέγη με μεγάλο ποσοστό δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αρριανών. Tαυτόχρονα ο Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά εφεύρε και μια μηχανή συγκέντρωσης καπνού, την καταχώρησε και έτσι έγινε το τρίτο άτομο στον κόσμο που εφεύρε τέτοιο μηχάνημα. Μάλιστα ανέφερε πως τις προηγούμενες μέρες ένας επιχειρηματίας από την Τουρκία θέλησε να το αγοράσει. Επίσης ο Ισμαήλ Χουσέ έχει διατελέσει και ¨αγάς¨ στο πανηγύρι του Αλάντεπε.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 23/8/2013

Σχετικά με τον συγκεκριμένο κύριο ας θυμηθούμε τι γράφαμε πριν από μερικούς μήνες όταν μετείχε στην  τελετή για τα ¨40 κουρμπάνια¨ στην Χλόη :

Το ¨κλού¨ της εκδήλωσης ήταν η ομιλία του κυρίου Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά –καπνοπαραγωγός από το χωριό Εσοχή και πολιτευτής- ο οποίος αφού ανέφερε πως έκανε ο ίδιος ιστορικές έρευνες (!), είπε πως οι Πομάκοι αρχικά μιλούσαν τουρκικά αλλά μετά επειδή ήταν αθώος κόσμος η γλώσσα τους μπερδεύτηκε και έτσι έγιναν τα πομάκικα ! Μάλιστα ανέφερε πως ο όρος Πομάκος δόθηκε επειδή κατά την περίοδο ίδρυσης του οθωμανικού κράτους βοήθησαν πολύ τους Οθωμανούς ! Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως γέλασε ακόμη και το ακροατήριο του ! Αργότερα τονίζοντας το πόσο γενναίοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, ανέφερε την ίδρυση της πρώτης όπως είπε τουρκικής δημοκρατίας, της δημοκρατίας του 1913 που ιδρύθηκε όπως είπε στο χωριό Οργάνη. Πρόσθεσε πως εκείνη η δημοκρατία δεν ιδρύθηκε με μαχητές από την Βοσνία Ερζεγοβίνη ή από αλλού αλλά ¨από τους παππούδες μας, από τους εδώ μαχητές¨….

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ

Next Article

¨ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

felis ut eleifend ut elit. accumsan Phasellus efficitur.