Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NTOΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ !

No Comments Share:

Απίστευτη παρομοίωση των μειονοτικών ψηφοφόρων με ¨πρόβατα¨ (βίντεο)

inanilmaz-azinlik-secmenine-koyun-benzetmesi-videofe51a5ec8051ecc49eb2

Ο βουλευτής της ΝΔ της 2ης περιφέρειας Αθήνας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά την βραδιά του δημοψηφίσματος, μετέχοντας σε εκπομπή μαζί με άλλους πολιτικούς, βλέποντας το πόσο ψηλά ήταν  το ¨ΟΧΙ¨ στον δήμο Αρριανών, παρομοίασε τους μειονοτικούς ψηφοφόρους με ¨πρόβατα¨.

 Ο Βαρβιτσιώτης μετά από την αντίδραση των μετεχόντων στην εκπομπή και ιδιαίτερα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, είπε πως ¨Μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, όταν ψηφίζουν σε μεγάλο βαθμό επηρεάζονται¨. Η παρομοίωση που έκανε ο Βαρβιτσιώτης με τα πρόβατα προκάλεσε αντίδραση μεταξύ των Τούρκων της δυτικής Θράκης.

Εφ. Τρακιανίν Σεσί  7/7/2015

Σχ : Ο κ. Βαρβιτσιώτης κάθε άλλο παρά συμπαθής μας είναι, αλλά όποιος έχει αυτιά και ακούει καταλαβαίνει πως τέτοιο πράμα ΔΕΝ είπε. Τώρα αν ο Στρατούλης το μεθερμήνευσε έτσι αυτό είναι άλλο. Πάντως τέτοιο πράμα δεν είπε ο άνθρωπος. Έχει πει άλλοτε διάφορες ανοησίες (περί σημαίας, περί ΕΝΦΙΑ), αλλά τώρα δεν είπε κάτι παράλογο. Και όποιος διαφωνεί ας μας εξηγήσει τα ποσοστά ύψους 98% που πήρε σε κάποια χωριά της μειονότητας το DEB στις τελευταίες ευρωεκλογές…

Δηλαδή όλοι εκεί πείστηκαν από το …. όραμα του Τσαβούς ;

Previous Article

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ !

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *