Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0 σχόλια Share:

Άρχισαν απεργία πείνας μπροστά στο τουρκικό προξενείο !

kib

Ρωμιοί φοιτητές του ελληνοκυπριακού τομέα, άρχισαν απεργία πείνας μπροστά από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης. Στην κίνηση της απεργίας πείνας που άρχισε από την Παγκύπρια Οργάνωση Φοιτητών Θεσσαλονίκης, γίνεται έκκληση και τους Έλληνες κατοίκους της Θεσσαλονίκη να την στηρίξουν.

Η απεργία πείνας που αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου απέναντι από το προξενείο της T.C. στην Θεσσαλονίκη, θα συνεχιστεί στις 15 Νοεμβρίου με διαβίβαση ανακοίνωσης προς το τουρκικό προξενείο. Την ίδια μέρα θα οργανωθεί εκδήλωση στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Αγίου Γρηγορίου. Στην εκδήλωση θα μετάσχει ως ομιλητής ο καθηγητής και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Αντιφωνητής Κώστας Καραίσκος από την Κομοτηνή, ο οποίος αναμένεται να κάνει μια παρουσίαση.

karaiskos

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Μπιρλίκ, ο καθηγητής Καραίσκος στην παρουσίαση που θα κάνει, θα αναφερθεί αναλυτικά στις δραστηριότητες της Τουρκίας στον τουρκοκυπριακό τομέα και στην πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα στην Δυτική Θράκη.

Στο τέλος οι μετέχοντες στην εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γρηγορίου θα πορευτούνε σε διαδήλωση προς το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης.

karais 1Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται ο Κώστας Καραίσκος σε ομιλία του σε παλιότερη εκδήλωση.

Εφ. Μπιρλίκ 13/11/2013

Previous Article

¨Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ¨…..

Next Article

ANAKOINΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *