Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

0 σχόλια Share:

Υπέροχη συναυλία από το TRT στην Κομοτηνή !

konser

Χορωδία προσωπικού του TSM-TRT υπό την διεύθυνση του Κεμάλ Αμπατζί έδωσε απόψε μια υπέροχη συναυλία στην αυλή της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. 

Προσωπικό του TSM-TRT απόψε προσέφερε στους ανθρώπους μας μια αξέχαστη συναυλία. Η συναυλία έγινε στην αυλή της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, υπό τα κλαδιά του πλάτανου μισού αιώνα που θυμίζει τους Οθωμανούς, ενώ την παρουσίαση το έκανε η παρουσιάστρια του TRT Nουρχαγιάτ Γκιουνάλ. Στην συναυλία μετείχαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, η κυρία Νεσρίν-κόρη του υπουργού Υγείας της T.C. Μεχμέτ Μουεζίνογλου, οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Μεχμέτ Εμίν και ο αντιπρόεδρος Σερκάν Μπεκίρ, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ιμάμ Χατίπ Ασίμ Τσαβούσογλου και πολυπληθές ακροατήριο ομογενών.

Η συναυλία άρχισε με παραδοσιακά τραγούδια της Ρούμελης.

………………

Στο τέλος της συναυλίας ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν χάρισε στην χορωδία προσωπικού του TRT έναν πίνακα. Την χορωδία συνεχάρη και η σύζυγος του πρόξενου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, και ανέφερε πως της αρέσει ιδιαίτερα το TSM.

To ΤRT φανέρωσε την αξία που δίνει στην τουρκική μειονότητα, έπιασε τον ρυθμό της καρδιάς και απέδειξε πως δεν υφίσταται διαφορά στις καρδιές. Ευχαριστούμε TRT. Eυχαριστούμε εργαζόμενοι του TRT.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 27/10/2013

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Τ.Ε.Ξ.

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Donec elit. risus. vel, ut pulvinar mi, diam ipsum