Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ΑΕΝΑΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

No Comments Share:

 

 

Την ώρα που ο δήμαρχος Πετρίδης κάθεται στην πολυθρόνα του, τα αδέσποτα επιτίθενται και δαγκώνουν παιδιά

 

Την ώρα που ο δήμαρχος Πετρίδης κάθεται στην πολυθρόνα του, δεκάδες αδέσποτα σκυλιά, σχεδόν σε όλους τους δρόμους δαγκώνουν παιδιά. Και όχι μόνο παιδιά , κατά την τελευταία χρονιά ενδεχομένως πάνω από 100 είναι οι επιθέσεις σε μεγάλους ανθρώπους στην Κομοτηνή. Απέναντι σε αυτή την θλιβερή κατάσταση η διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη, δεν φαίνεται να παίρνει μέτρα. Τόσο που πια οι δρόμοι γέμισαν πια από επιθετικά σκυλιά. Μητέρες και πατεράδες εξαναγκάζονται να πηγαίνουν και να φέρνουν τα παιδιά τους στα σχολεία και στα φροντιστήρια. Θύματα των επιθέσεων δεν γίνονται μόνο τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες.

ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ 15 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η τελευταία επίθεση έγινε σε ένα κορίτσι 15-16 ετών. Ένα κορίτσι γνωστής και σεβάσμιας οικογένειας εμπόρων γύρω στα 15-16 ετών, δέχτηκε επίθεση από 4 σκυλιά. Το κορίτσι την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της με ποδήλατο, δέχτηκε επίθεση από 4 σκυλιά επί της οδού Μάνεση και μετά βίας σώθηκε. Τα σκυλιά τα οποία επιτέθηκαν ξαφνικά στο κορίτσι, το δάγκωσαν στο πόδι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν 4 ράμματα. Μετά από αυτό το περιστατικό, το παιδί φοβάται να ανέβει στο ποδήλατο και έτσι την μεταφέρει στο σχολείο η οικογένεια της. Φυσικά όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο και έτσι γέμισαν εντελώς οι δρόμοι από αδέσποτα. Αποτελεί θέμα τώρα το αν θα πάρει ή όχι μέτρα για αυτό το θέμα ο δήμος Κομοτηνής. Λόγω των ανεπαρκών υπηρεσιών του δήμου σε πολλά θέματα, είναι γνωστό πως οι πολίτες είναι απελπισμένοι και αντιδρούν απέναντι στην αναισθησία της διοίκησης Πετρίδη.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13866-beledye-bakani-petrds-koltuunda-otururken-sokak-koepekler-cocuklara-saldiriyor.html

9/2/2018    

Previous Article

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;

Next Article

Η ΥΠΕΡ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΣΚΙΤΣΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *