Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ENΔΟΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

No Comments Share:

Nα αυτός είναι ο βουλευτής: Να καταργηθεί η σαρία

6d1d62b87529c3fe62ae5d72764d002c_M

Χτες το βράδυ ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ έδωσε στο κανάλι 6 της Ξάνθης μια μεγάλη συνέντευξη. Αυτοί που την είδαν και την παρακολούθησαν έκαναν και τις εκτιμήσεις τους.

Εμείς προς το παρόν σας παραθέτουμε το σχόλιο που έκανε στο τουίτερ μετά από την εκπομπή, ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζι :

¨Με μεγάλη έκπληξη παρακολούθησα απόψε την συνέντευξη του βουλευτή Ζεϊμπέκ στο κανάλι 6. Με μεγάλο ενθουσιασμό περιέγραψε τον αγώνα που δίνει για τα προβλήματα των αστυνομικών στην συνοριακή πύλη Θερμών-Βουλγαρίας και για την ΣΕΚΑΠ.

Σχετικά με τα μειονοτικά θέματα προσπάθησε είτε να τα ξεπεράσει είτε να φερθεί σαν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της πλειονότητας.

Στο περιστατικό της παρεμπόδισης των τουρκικών στην Κομοτηνή απλά αναφέρθηκε. Όπως πάντα πάλι δεν εμφάνισε την θέση του.

Είναι πολύ σημαντικό ότι απέναντι στον Γενικό Γραμματέα Θρησκευτικών Υποθέσεων Καλαντζή που πρόσβαλε τους εκλεγμένους μουφτήδες και ισχυρίστηκε πως γίνεται πολιτιστική γενοκτονία σε βάρος των ¨Πομάκων¨, παρέμεινε σαν αηδόνι που κατάπιε την φωνή του.

Αυτός που ενώπιον των μειονοτικών προσπαθεί να εμφανίζεται μαζί με τους εκλεγμένους μουφτήδες, για κάποιο λόγο μπροστά στην ελληνική κοινή γνώμη μπόρεσε να κάνει λόγο μόνο για τον ¨κύριο Μέτε¨.

Ή μήπως μίλησε για Ενάρετο Μουφτή Ξάνθης και με την τεχνολογία τον λογόκριναν;

Στο θέμα των δικαστικών αρμοδιοτήτων των μουφτήδων, ανέφερε πως θα απαντήσει σαν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Επιθυμώ να του θυμίσω πως τα κερδισμένα δικαιώματα της μειονότητας δεν δόθηκαν υπό την αιγίδα ούτε του κόμματος του, ούτε του ιδίου.

Η μειονότητα ακόμη προσδοκεί να την δικαιώσει εκπροσωπώντας την και εκφράζοντας τα θέματα της.

Ρωτάω καθαρά τον κ. Ζεϊμπέκ, υπογράφει άραγε την καταγγελία της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας στην οποία δεν μετείχε επειδή βρισκόταν στην Αθήνα ;¨

Εφ. Τρακιανίν Σεσί 29/11/2013

Previous Article

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΗ

Next Article

TOYIΤΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΕΝΕΡ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *