Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

0 σχόλια Share:

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ συνεχίζει τις επισκέψεις του

Ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις. Ο Σενέρ σήμερα επισκέφθηκε πρώτα τον Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης (B.T.T.Ö.B.).

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Αλή Τοραμάν, ο αντιπρόεδρος Νετσμί Αμπντουρεζάκ, ο ταμίας Χουσείν Αχμέτ, και τα μέλη Σαμί Σαλίχ και Γελίζ Ισμαήλ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Αλή Τοραμάν ευχήθηκε στον πρόξενο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα, παρείχε σύντομες πληροφορίες σχετικά με τον B.T.T.Ö.B., ενώ βρήκε την ευκαιρία και παρέθεσε τα εκπαιδευτικά θέματα.

Δεύτερη στάση του πρόξενου ήταν ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Εκεί ο πρόξενος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Ερκάν Ρουσέν και τα μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις εργασίες του συλλόγου.

Τελευταία στάση του πρόξενου ήταν το κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη. Εκεί ο πρόξενος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τα μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με το κόμμα.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 19/7/2012

 Σχόλιο : Κοιτάξτε γέλια ο Ερκάν Ρουσέν (δίπλα στον πρόξενο). Και βρείτε μια οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία του που να είναι τόσο χαμογελαστός. Ούτε στο γάμο του!

Previous Article

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *