Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΜΑΡΑΝΤΑ-ΡΟΔΟΠΗΣ

No Comments Share:

O πρόξενος Κομοτηνής της Τ.C. Οσμάν Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε το χωριό Αμάραντα

ya-ft1

Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, στις 25/10/2013 επισκέφτηκε το χωριό Αμάραντα όπου και έκανε την προσευχή της Παρασκευής μαζί με ομογενείς του χωριού. Ο κόσμος του χωριού Αμάραντα του δήμου Σαππών νομού Ροδόπης, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον πρόξενο Κομοτηνής της Τ.C. Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, για τον υποπρόξενο Μουράτ Ακτάς όπως και για τους υπόλοιπους μουσαφίρηδες.

Μεταξύ των μετεχόντων στην προσευχή ήταν και ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ταυτόχρονα εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του συλλόγου θρησκευτικών λειτουργών τζαμιών Δυτικής Θράκης Αχμέτ Αρίφ και κόσμος της περιοχής.

ya-ft2

Πριν από το ναμάζι, στην ομιλία που έκανε ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, διάβασε τον πρώτο στοίχο του Κορανίου και περιέγραψε το πόσο σημαντικός είναι αυτός για τον άνθρωπο. Ο μουφτής Σερίφ αναφέρθηκε επίσης στον νόμο των 240 ιμάμηδων, και είπε ότι η μειονότητα πρέπει να συναντιέται συχνά για αυτό το θέμα και ότι δεν πρέπει να επιτραπούν διασπάσεις.

ya-ft3

Στην σύντομη ομιλία που έκανε ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία που του επέδειξε ο κόσμος του χωριού και τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση.

Εφ. Μπιρλίκ 25/10/2013

Previous Article

ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΗΓΕΤΗ ΜΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Next Article

ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *