Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τα υποσυνείδητα μηνύματα που περνά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής….

0 σχόλια Share:

Συνομιλήσαμε με τον δήμαρχο Μύκης Ριντβάν Ντελιχουσείν. Ενημερωθήκαμε για τα κρούσματα κορωνοϊου μέσα στα σύνορα αυτού του δήμου όπου κατοικούν ομογενείς μας, όπως  και για τις τελευταίες εξελίξεις. Με αυτή την αφορμή, είχαμε την ευκαιρία και του μεταφέραμε τα συλλυπητήρια και τις ευχές μας για περαστικά.

Κρίνουμε σκόπιμο για μια ακόμη φορά να υπενθυμίσουμε την μεγάλη σημασία που έχουν για την ατομική και κοινωνική υγεία, η συμμόρφωση με τις προειδοποιήσεις όλων των τοπικών και εθνικών αρχών για την καταπολέμηση της επιδημίας, όπως και η εφαρμογή όλων των μέτρων που έλαβαν οι μειονοτικοί φορείς και υπηρεσίες.

Ενάντια σε αυτή την παγκόσμια επιδημία που απειλεί όλη την ανθρωπότητα, είναι ουσιώδες να κινηθούμε με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

FACEBOOK  27/3/2020

Mustafçova (Miki) Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’le görüştük. Soydaşlarımızın ikamet ettiği bu belediye sınırları…

Δημοσιεύτηκε από T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

 

Σχ. : Το σημαντικό στην ανάρτηση είναι η φωτογραφία-κολλάζ που επέλεξε το προξενείο να βάλει  σε αυτήν του την ανακοίνωση. Για κάποιο λόγο έβαλε στο κέντρο πάνω την φωτογραφία του πρόξενου και πέριξ αυτού έβαλε τους ψευτομουφτήδες Σερίφ και Μέτε, τους μειονοτικούς δημάρχους Ντελιχουσείν, Αμέτ και Μέτσο και τους μειονοτικούς βουλευτές Ζεϊμπέκ και Αχμέτ. Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο επέλεξαν να βάλουν αυτό το κολάζ. Πάντως σίγουρα αποτελεί καλό οιωνό για την μετέπειτα πολιτική τους πορεία…

Το αξιοσημείωτο είναι πως το τουρκικό προξενείο ΔΕΝ έβαλε στο κολλάζ, τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν. Γιατί ; Μήπως δεν εναρμονίζεται ¨με τας εντολάς¨;

Πάντως ο ίδιος ο βουλευτής Μπαράν ακόμη και σε αυτή την ανάρτηση (που προφανώς είναι αρνητικό μήνυμα για αυτόν) έκανε Like !

 

Previous Article

Πήγε ο ¨Γκρίζος Λύκος¨ από την Σμύρνη να πολεμήσει στην Λιβύη, αλλά…

Next Article

Βίντεο-Δημόσιο ¨τούνελ¨ απολύμανσης στο Όρντου της Τουρκίας !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *