Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ

No Comments Share:

 

Ο πρόξενος Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου επισκέφτηκε τα μειονοτικά λύκεια

Ο πρόξενος της Τουρκίας στην  Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου επισκέφτηκε τα μειονοτικά λύκεια που βρίσκονται στην δυτική Θράκη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου.

Ο πρόξενος Ομέρογλου αρχικά επισκέφτηκε το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ όπου φοιτούνε πάνω από 800 μαθητές. Τον πρόξενο Ομέρογλου τον υποδέχθηκαν ο διευθυντής του σχολείο ο Τουνάλπ Αχμέτ, η επιτροπή γονέων και καθηγητές. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η διεύθυνση του σχολείου, ενημέρωσε τον πρόξενο της Τουρκίας σχετικά με το σχολείο.

Την ίδια μέρα ο πρόξενος Ομέρογλου, επισκέφτηκε το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο Μουζαφέρ Σαλίχογλου όπου φοιτούν 650 μαθητές. Εκεί τον υποδέχτηκαν η ιδιοκτήτρια του σχολείου Σαϊμέ Κιρλιντοκμέ, η επιτροπή γονέων και καθηγητές. Και εκεί ο πρόξενος Ομέρογλου, ενημερώθηκε από την διεύθυνση του σχολείου σχετικά με το σχολείο.

Στην σελίδα του προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή σχετικά με αυτές τις  επισκέψεις γράφτηκαν τα εξής: ¨Ευχαριστούμε τους διοικούντες, του καθηγητές και τους μαθητές των λυκείων Τζελάλ Μπαγιάρ και Μουζαφέρ Σαλίχογλου για την επιδειχθείσα φιλοξενία¨.

https://www.burasibatitrakya.com/haberler/23962-gümülcine-başkonsolosu-murat-ömeroğlu-azınlık-liselerini-ziyaret-etti.html

24/4/2018

Previous Article

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ…

Next Article

ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.