Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ !

No Comments Share:

 

Τσαβούσογλου : Το 25% των διπλωματών απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου στην παρουσίαση του προϋπολογισμού, του υπουργείου του, ανέφερε πως το 25% των εξειδικευμένων υπαλλήλων και διπλωματών έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους.

Ενημερώνοντας σχετικά με το θέμα ο Τσαβούσογλου είπε : ¨Στο υπουργείο μας έγινε μια σοβαρή εκκαθάριση. Πάνω κάτω, το 25%  των εξειδικευμένων υπαλλήλων και διπλωματών έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους. Αυτά έγιναν ως αποτέλεσμα σοβαρών ευρημάτων και εγγράφων. Εντός του υπουργείου μας συστάθηκε μια επιτροπή η οποία αξιολογεί ενδελεχώς τις ενστάσεις, ώστε να μην γίνουν λάθη. Από το ποσοστό επιστροφής του υπουργείου μας, βλέπουμε πως οι πληροφορίες και τα έγγραφα που μας είχαν έρθει αξιολογήθηκαν καλά. Τελευταία πριν από λίγες μέρες είδαμε πως ένας υπάλληλος μας σε μια αποστολή που πιστεύαμε πως είχε διασταυρωθεί με την FETÖ, διέφυγε αν και δεν είχε ασκηθεί δίωξη εναντίον του.

……………….

http://tr.euronews.com/2017/11/16/aeavusoglu-diplomatlarin-yuzde-25i-bakanliktan-uzaklastirildi

16/11/2017

Σχ: Εμείς χωρις να είμαστε σίγουροι ρωτάμε.

Μήπως ο διπλωμάτης στον οποίο αναφέρεται ο Τσαβούσογλου, που διέφυγε και δεν γύρισε πίσω στην Τουρκία είναι ο μέχρι πριν από λίγες μέρες υποπρόξενος στην Κομοτηνή Νταβούτ Οτζάκ ;

Previous Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ YPG

Next Article

ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *