Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΦΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

0 σχόλια Share:

Ιφτάρ από τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί

Στις 27/5/2017 ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, για μια ακόμη φορά συνέχισε την παάδοση του ιφτάρ.

Στο ιφτάρ που έγινε στα Θάμνα μετείχαν ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Γιλντίζ, ο πρόξενος Ακιντζί και εργαζόμενοι στο προξενείο,  οι εκλεγμένοι μουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, οι βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ, Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ,  ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Ερτζάν Αχμέτ, ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ, ο Μεχμέτ Κοτς-μέλος του Ιδρύματος Διαφύλαξης του τεκκέ Σαγίντ Αλή Σουλτάν , ο  πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζούρ, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, πρόεδροι άλλων συλλόγων και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο πρόξενος Ακιντζί μιλώντας μετά από το ιφτάρ είπε πως τα Ραμαζάνια στην Δυτική Θράκη πάντοτε περνάνε με μεγάλο ενθουσιασμό, πως το Ραμαζάνι αποτελεί σημαντική αφορμή για επισκέψεις κρατικών αξιωματούχων μας στην Δυτική Θράκη, επισκέψεις που δείχνουν την σημασία που αποδίδεται στην Δυτική Θράκη.

Ο υφυπουργός της T.C. Αχμέτ Γιλντίζ ανέφερε πως μεταφέρει τα χαιρετίσματα του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, του υπουργού Εξωτερικών και του Τουρκικού Έθνους.

Ο Γιλντίζ είπε: Η επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Παυλόπουλου, πρώτη μετά από την εποχή Τζελάλ Μπαγιάρ, συνιστά μια χαροποιό εξέλιξη. Η Τουρκία είναι μια ισχυρή χώρα. Στα επόμενα χρόνια θα πετύχει μια σταθερή  ανάπτυξη¨.

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6750-t-c-g%C3%BCm%C3%BClcine-ba%C5%9Fkonsolosu-ali-r%C4%B1za-ak%C4%B1nc%C4%B1%E2%80%99dan-iftar.html

27/5/2017

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΦΤΑΡ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ

Next Article

TOYΡΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ¨ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ…¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *