Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ¨ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ¨ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ¨ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ¨

0 σχόλια Share:

H διοίκηση της ΤΕΞ επισκέφτηκε τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί

Η νέα ηγεσία της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί. Μέλη του διοικητικού και ελεγκτικού συμβουλίου της ΤΕΞ στις 26/7/2017 επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον πρόξενο της Τουρκίας Αλή Ριζά Ακιντζί.

Ο πρόξενος Ακιντζί ευχαρίστησε τους διοικούντες της ΤΕΞ για την επίσκεψη.  Ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Aκιντζί ανέφερε πως η Τουρκική Ένωση Ξάνθης είναι ένας σημαντικός φορές της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης  και ευχήθηκε στο διοικητικό και ελεγκτικό συμβούλιο να έχουν επιτυχίες.

Ο Οζάν Αχμέτογλου-πρόεδρος της ΤΕΞ ευχαρίστησε τον πρόξενο Ακιντζί για την φιλοξενία που επέδειξε προς την ηγεσία της ΤΕΞ. Ο Οζάν Αχμέτογλου-πρόεδρος της ΤΕΞ και τα μέλη της ηγεσίας του συλλόγου, αντήλλαξαν απόψεις με τον πρόξενο Ακιντζί σχετικά με τις εργασίες, τις σχεδιαζόμενες δραστηριότητες και τον συνεχιζόμενο νομικό αγώνα του συλλόγου.

Ο Οζάν Αχμέτογλου-πρόεδρος της ΤΕΞ, προς ανάμνηση της επίσκεψης χάρισε στον πρόξενο Αλή Ριζά Ακιντζί ένα ειδικό logo προς ανάμνηση των 90 ετών της ΤΕΞ.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7252

27/4/2017

Previous Article

ΣΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ…

Next Article

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 656η ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *