Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

No Comments Share:

O πρόξενος Ακιντζί επισκέφτηκε την συνοικία Σουννέ

sunnet-mahalle

Ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, στην τελευταία εβδομάδα του έτους επισκέφθηκε το τζαμί της συνοικίας Σουννέ. Ο πρόξενος συναντώμενος με τους ομογενείς απομάκρυνε την νοσταλγία και έκανε μαζί του την προσευχή της Παρασκευής.
Ο πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί συνεχίζει να κάνει μαζί με ομογενείς προσευχή τις Παρασκευές.

Ο πρόξενος ο οποίος από την μέρα που ανέλαβε καθήκοντα συναντιέται και κάνει προσευχή μαζί με ομογενείς σε διάφορα χωριά σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Έβρο, στην τελευταία εβδομάδα του έτους στις 30/12/2016, έκανε την προσευχή του στο τζαμί της συνοικίας Σουννέ της Ξάνθης. Ο πρόξενος κοινοποίησε την ικανοποίηση του για το ότι έκανε την προσευχή του μαζί με τους ομογενείς, συνομίλησε μαζί τους και βρέθηκε μαζί τους.

Στην επίσκεψη του αυτή, τον πρόξενο Ακιντζί, τον συνόδευσαν ο βοηθός μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Χράλογλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αχμέτ Καρά.
http://milletgazetesi.gr/view.php?id=6425
3/1/2017
Σχ: Σε όσους αναρωτιούνται γιατί ΔΕΝ ήταν στην επίσκεψη αυτή ο Μέτε μαζί με τον πρόξενο, να τους ενημερώσουμε για να μην ανησυχούν πως ο κ. Μέτε χαίρει άκρας υγείας, απλά εκείνες τις μέρες βρισκόταν για νιοστή φορά (…) στην μητέρα πατρίδα του.

Previous Article

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ

Next Article

Η ¨ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ¨ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΝΕΖΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *