Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

1 Comment Share:

Χαρά στον εορτασμό του προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή

DSC_0152

Χαρά στον εορτασμό του προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή

Η τελετή εορτασμού για το Ραμαζάν Μπαϊράμι έγινε στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, στην 2η μέρα του Μπαϊραμιού ( 6 Ιουλίου Τετάρτη) . Στην εκδήλωση που έγινε απογευματινές ώρες μετείχαν ομογενείς από διάφορα μέρη της δυτικής Θράκης.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε από το προξενείο, μετείχαν εκλεγμένοι μουφτήδες, νυν και πρώην βουλευτές, νυν και πρώην δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και ηγεσίες συλλόγων και εκατοντάδες ομογενείς από διάφορα μέρη της δυτικής Θράκης.
Ο πρόξενος ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά

Στην τελετή εορτασμού που οργανώνεται από το προξενείο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Ο Αλή Ριζά Ακιντζί-πρόξενος της T.C. , η σύζυγος του Χουλιά Ακιντζί, οι υποπρόξενοι και οι σύζυγοι τους ευχήθηκαν στον κάθε ένα ομογενή που μετείχε στον εορτασμό. Ο πρόξενος και οι άλλοι έδιωξαν την νοσταλγία συζητώντας με τον καθένα στον κήπο του προξενείου.

Εορτασμός έγινε και στους συλλόγους

Εορτασμός δεν έγινε μόνο στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή. Ενθουσιασμός εορτασμού βιώθηκε και σε διάφορους φορείς. Ομογενείς που συναντήθηκαν στην τελετή που οργανώθηκε στο προξενείο, αργότερα συναντήθηκαν και στις τελετές που οργανώθηκαν στην αιρετή μουφτεία Κομοτηνής, στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, στον Σύλλογο Αποφοίτων και Μελών Ιμάμ Χατίπ, στην Ένωση Τούρκων Δασκάλων δυτικής Θράκης και στον Σύλλογο Αποφοίτων ΕΠΑΘ-Ροδόπης & Έβρου.

…………….
http://milletgazetesi.gr/view.php?id=5134

6/7/2016

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Βατικανό «number two» που θα λεγε και κανας αγγλος..
    Αν λειτουργει ετσι η θρησκεια αυτη τυφλα να χει ολο το πολιτικοκοινωνικο γιγνεσθε του συμπαντος και ολα τα μανιφεστα των αριστεροαναρχικων μαζι με ολες τις προκυρηξεις της 17Ν.
    Αυτοι απο τη πολυ νηστεια θα παθουν καμια κραμπα στα τσοκαρα να πουμε..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *