Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΣΥΜΒΟΛΗ¨ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

No Comments Share:

Σεμινάριο μαθημάτων Κορανίου σε ενήλικες κυρίες

42e179c5417db81ad304b37426c5fe5f_XL

Στο διάστημα μεταξύ 29 Φεβρουαρίου και 15 Μαρτίου η υπαγόμενη στην Αιρετή μουφτεία Ομάδα Μαθημάτων Κορανίου, συναντήθηκε σε σεμινάριο με τους μαθητές της.

Στο πρόγραμμα αυτό των σεμιναρίων διασφαλίστηκε η συμμετοχή από τους μαθητές, τους χοτζάδες και τον λαό μας.

…………………

Μαθήματα Κορανίου φιλοξενήθηκαν σε Σμιγάδα, Μεγάλο Πιστό, Καλλυντήρι, Αμαξάδες, Δαρμένη,  Κέχρο, Μεγάλο Δέρειο και Αρριανά.

Ο Φεχίμ Αχμέτ-βοηθός μουφτή, που ήταν αυτός που έκανε και τα σεμινάρια κατά το τέλος τους εξέφρασε ως εξής τα συναισθήματα και τις σκέψεις του : ¨Πιστεύω πως πραγματοποιήσαμε ένα επωφελές και αποδοτικό πρόγραμμα σεμιναρίων. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού συναντηθήκαμε μαζί τους με 40 μαθήματα Κορανίου για ενήλικες γυναίκες. Κοντά στις χίλιες γυναίκες παρακολούθησαν το πρόγραμμα μας. Μας χαροποίησε το ότι υπήρξε ανατροφοδότηση.  Πιστεύω πως τέτοιου είδους σεμινάρια πρέπει να επαναλαμβάνονται ακόμη πιο συχνά. Επίσης εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξη που μας παρείχαν σε αυτή την διαδικασία ο μουφτής μας Ιμπραήμ Σερίφ, η αξιότιμη κυρία Χουλιά Ακιντζί-σύζυγος του προξένου Κομοτηνής, η υποπρόξενος Κομοτηνής Ντεριά Οτζάκ, ο ελεγκτής των Μαθημάτων Κορανίου μας Ισμάηλ Αχμέτ, η υπεύθυνη των μαθημάτων κορανίου σε γυναίκες Χατζέρ Καρααλί και οι μαθητές μας¨.

http://www.rodopruzgari.com/component/k2/item/5559-yeti%C5%9Fkin-bayan-kur%E2%80%99an-kursu-%C3%B6%C4%9Frencilerine-seminer.html

16/3/2016

Σχ : Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποια ήταν ακριβώς η συμβολή των σχετιζόμενων με το τουρκικό προξενείο γυναικών. Πέρα από τις τουρκικές λίρες…

Previous Article

ΡΩΣΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ¨ΦΑΝΤΑΣΜΑ¨

Next Article

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *