Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΑΝΑΘΡΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ¨

0 σχόλια Share:

Υποδειγματική συμπεριφορά από την κυρία Χουλιά Ακιντζί

hulya kirkoy 1

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκ η βραδιά τσαγιού που οργάνωσε ο τομέας γυναικών του Πολιτιστικού-Μορφωτικού και αθλητικού Συλλόγου Κύρνου. Σε αυτή την εκδήλωση στην πεδιάδα της Ξάνθης , μετείχε και η Χουλιά Ακιντζί-σύζυγος του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί. Με χαρά έγινε δεκτό ότι η κυρία Ακιντζί χάρισε στην βιβλιοθήκη του συλλόγου, βιβλία για γυναίκες και παιδιά.

Η βραδιά τσαγιού για την οποία γυναίκες της περιοχής έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της Χουλιά Ακιντζί-συζύγου του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, με την συμμετοχή γυναικών των υπαλλήλων του προξενείου, όπως και με όλους του συλλόγους της Πλατφόρμας Γυναικών Μειονότητας.

Την εναρκτήρια ομιλία έκανε η νέα εκπρόσωπος της Πλατφόρμας Γυναικών Μειονότητας Δυτικής Θράκης  και πρόεδρος του Τομέα Γυναικών Πεδιάδας Φατμά Σαλιεμίν.  Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας και τόνισε πως για να μην απωλεστεί η ενότητα μας πρέπει να στηριχθεί η ιστορία και ο πολιτισμός μας. Ακολούθως όλες οι πρόεδροι τομέων γυναικών απηύθυναν χαιρετισμό και παρουσίασαν τον εαυτό τους.

¨Αναθρέψτε τα παιδιά σας σύμφωνα με τις θρησκευτικές και εθνικές μας αξίες¨

Η κυριά Χουλιά Ακιντζί που μετείχε στην εκδήλωση, κατά τον χαιρετισμό που έκανε, τόνισε πως είναι ανάγκη όλοι να αγωνιστούν με ολες τους τις δυνάμεις,  ώστε η πολιτιστική μας κληρονομιά που είναι γεμάτη από την τουρκική κουλτούρα και ιδιαίτερα στην Δυτική Θράκης από τις θρησκευτικές και εθνικές μας αξίες και γεμάτη από τον πλούτο αυτό, να διατηρηθεί και να μεταδοθεί και στις επόμενες γενιές.

Η ίδια είπε πως από την μέρα που ήρθε στην δυτική Θράκη, απολαμβάνει ιδιαίτερα να πηγαίνει σε διάφορα μέρη της δυτικής Θράκης και να μετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις γυναικών, ενώ με θαυμασμό αντιμετωπίζεται ότι όπου πάει τονίζει πως οι μητέρες πρέπει να αναθρέφουν τα παιδιά τους με τις πεντακάθαρες θρησκευτικές και εθικές αξίες.

………………

hulya kirkoy 2 hulya kirkoy 3 hulya kirkoy 4

http://www.birlikgazetesi.info/haberler/11164-2016-02-04-09-01-48.html

4/2/2016

Previous Article

ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

risus. venenatis libero felis risus Aliquam suscipit elementum ipsum