Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του φιλολογικού διαγωνισμού του περιοδικού Φιγιάκα

145130694311049

Η τελετή βράβευσης του φιλολογικού που οργάνωσε το περιοδικό Φιγιάκα , πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2015
To φιλολογικό περιοδικό Φιγιάκα που ολοκλήρωσε εκδοτική ζωή ενός έτους, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με τελετή βράβευσης για έναν φιλολογικό διαγωνισμό. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που επιδείχτηκε για αυτή την τελετή που οργανώθηκε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής με την συμβολή της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων της Τ.C.
Την παρουσίαση έκανε ο εργαζόμενος σον ραδιοσταθμό CinarFM Νετζάτ Αχμέτ, ενώ την εναρκτήρια ομιλία την έκανε ο Διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Φιγιάκα, ο Χουσείν Μεχμέτ.Μετά από τις χαιρετιστήριες ομιλίες παραδόθηκαν τα βραβεία.
Στην εκδήλωση του περιοδικού Φιγιάκα μετείχαν ο πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί, ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο Μουράτ Γκιουρμπούζ-διευθυντής του τομέα Πολιτιστικών και κοινωνικών Σχέσεων της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων, ο φιλόλογος Τζεμάλ Σακάρ, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο δημοτικός σύμβουλος Ριτβάν Μολλά Ισά, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων και μελών ιμάμ χατίπ (BİHLİMDER) Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ, ο Αχμέτ Εμίν Αρίφ που εκπροσωπούσε τον σύλλογο θρησκευτικών λειτουργών τζαμιών δυτικής Θράκης, ο Γ.Γ. της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Τζαχίτ Χαλίλ, ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν και μουσαφίρηδες από την Τουρκία.
…………………
…………………
http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1155
28/12/2015

Σχ : Όταν στο κείμενο αναφέρεται ρητά η ¨συμβολή¨ της τουρκικής διεύθυνσης για τους απόδημους, καταλαβαίνετε ποιος πληρώνει τα όποια έξοδα…

Φαντάζομαι δηλωμένα και φορολογημένα τα χρήματα…

Previous Article

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗΣ ΧΕΛΙΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ…

Next Article

ΠΕΡΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *