ΟΤΑΝ Η ΤΡΙΧΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΧΙΑ…

ΟΤΑΝ Η ΤΡΙΧΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΧΙΑ…

Καταγγέλλουμε την επίθεση που έγινε στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης145054012455087

25 περίπου άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ στο κτίριο του προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη και στους αστυνομικούς που βρισκόταν μπροστά σε αυτό.

Ως κόμμα DEB καταγγέλλουμε την άσχημη αυτή επίθεση που έγινε στο προξενείο της μητέρας-πατρίδας Τουρκικής Δημοκρατίας.

Η άσχημη επίθεση που έγινε στα νέα κεντρικά γραφεία του DEB, το κλέψιμο του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο σκοτώθηκε σε ένα ύποπτο ατύχημα  ο αείμνηστος ηγέτης μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, η επίθεση που έγινε στον Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Μακεδονίας & Θράκης και η επίθεση στο προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν επιθέσεις στην δημοκρατία, την ειρήνη και το περιβάλλον γαλήνης της πατρίδας μας.


Προσδοκούμε από τους κρατικούς αρμόδιους να παραδώσουν επειγόντως στην δικαιοσύνη, τους  δράστες της επίθεσης σε βάρος μιας εκπροσώπησης άλλης χώρας.

Ως κόμμα DEB μεταφέρουμε τα περαστικά προς τον πρόξενο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη Κύριο Ορχάν Γιαλμάν και προς όλους του εργαζόμενους στο προξενείο

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=3997

19/12/2015

Σχ : 99.99%  η επίθεση στην Θεσσαλονίκη είχε στόχο τους αστυνομικούς. Όλα τα άλλα που γράφονται στην παραπάνω ανακοίνωση  είναι προφάσεις ώστε με αυτές να κρατάνε περιχαρακωμένο το κοπάδι τους, ώστε να μπορούν να το κατευθύνουν όπου θέλουν όποτε χρειαστεί.